Přejít na obsah

skalis

Členové_50
  • Příspěvky

    6 992
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli skalis

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

Návštěvy profilu

19 353 zobrazení profilu

skalis's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Duvod je asi jasnej, nejsnaz se meri a vymaha… Me osobne rychlost moc nevadi, vysira me lepeni na zadek. Ani to neni efektivni - kdyz chci predjet v ne uplne dokonalym miste, držím si odstup pred rozjezdem, rozjedu se a muzu se jeste rozhodnout, bud opravdu predjet, nebo naopak pribrzdit a zaradit se zpatky.
  2. Samotna rychlost nebyva vetsinou pricina problemu, ale dodam jednu dulezitou vec. Pokud jako zkuseny ridic pofrcim nekde zasadne nad limit resp. nad rychlost v miste beznou, tak tim zadelavam na pruser, co muze udelat nekdo jiny. Kdyz pojede senior z vedlejsi a neda prednost, tak je jasnej vinik. Ale ze ten senior nebo klidne junior za volantem nema tolik zkusenosti, aby bezpecne vyhodnotil, ze auto se blizi mnohem rychleji, nez je zvyklej je sice jeho odpovednost, ale ten na hlavni mu k tomu znacne prispel. Stejne tak muze rychla nebo agresivni jizda min zdatnyho ridice znervoznit a ten pak udela nekde chybu. Jo, chybu udela on, ale asi mi rozumite... Takze kdyz respekt, tak to plati i vuci tem, co nejsou tak vyjezdeni a suverenni. Na silnici jsou, budou a maji pravo tam byt. Takze kdyz clovek jede podle sebe a bere na sebe odpovednost, bere ji tak trochu i za ostatni.
  3. Ukricenej sociopat ma nastesti svoje ekonomicky zajmy v EU, to je takova pojistka.
  4. skalis

    Vaše první Rolex

    Prvni byly moje prvni Oysterdate Precision ref. 6694 (mel jsem postupne dva ruzny kusy) koupeny pres eshop z Honkongu. Hodinky byly rocnik 1968 a na svuj vek byly v krasnym stavu. Vysly tehdy v roce 2009 (mozna 2010) po prepoctu z paypalu lehce pod 20k ceskych vcetne naramku 7835.
  5. My si dali leden s vyjimkou na jedne navsteve a cajk. Zjistil jsem, ze bez chlastu dokazu v pohode vydrzet, coz byl cil. Takze od unora jedeme zase standardni spotrebu .
  6. Moje 10875 byly celkem pohodlny od zacatku. Kupodivu nejdrsnejsi byly nizky Postmany 3120. Beckmany 9011 byly hned po Postmanech. A mam jeste Chippewa boots chukka a ty byly od novych uplne cajk.
  7. Dneska odpoledne - ale neni to hiking, jen 5 km po lese. Proslapat s nima celej vikend klidne 50 km, kdyz pak muzou dobre proschnout, neni problem. Vyrazit na 150 km trail v horach bych v nich nechtel, i kdyz to jde. Prirovnani k pochodovani na frontu sedi, ty boty Te nenechaj ve stychu. Ale na seriozni hiking v horach bych bral moderni, lehky a odpruzeny boty.
  8. Zalezi, na co jses zvyklej. Jestli na kozeny pohory, tak to pujde. Jestli na lehky textilni moderni boty, tak radeji ne. Ja v nich par hodin v kuse bezne chodim, mam je rozchozeny, ale je to proste jednoducha kozena tezka bota s limity danymi konstrukci a materialy. edit: pokud nejdu do horskyho kamenityho terenu, tak si beru na vejslapy RW.
  9. @Xenon Tyhle dva kousky jsou moje historie, nic dalsiho.
  10. HB Brno/Praha je propojene. Zaruka neni zadna, jak to je v pripade nahrazeni modelu jinou referenci, nevim. Zalezi na poptavce po danem modelu. OP31 byly za tri mesice, Exp36 trvaly rok a tri mesice.
  11. Vzhledem k životnosti bot je to jen krátká zanedbatelná perioda na začátku dlouhodobého vztahu .
  12. Přesně z těchto důvodů jsem ze zásilkovny nadšenej. Zatím mi všechny balíky chodí bez problémů (oběma směry), zbox mám 5 minut od baráku a nemusím řešit, v kolik hodin přijdu z práce, jestli mi do toho něco vlezlo atd. Celkově balíkovou logistiku zásilkovna dovedla do 21. století. Když to srovnám s českou poštou a její efektivitou, s obsluhou na poštovních přepážkách, vypisováním podacího lístku, řešením, jestli obchodní balík, cenné psaní, doporučeně nebo co, tak je to nebe a dudy. Takhle zabalím balík, za 3 minuty zadám údaje do aplikace, odložím balík do z-boxu a druhej den je na místě. Pecka. Když vyzvedávám, neusím nikde hledat kód a zadávat na terminál, otevřu si box přes bluetooth v apce a jedu. Uživatelsky hladký a komfortní proces. A v případě problému nepochybuju, že prozákaznickej přístup při řešení a následná optimalizace procesu, aby se problém neopakoval, zásilkovna bude mnohem dál než pošta.
×
×
  • Vytvořit...