Přejít na obsah

j3ykobim

Členové_50
  • Příspěvky

    247
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha - Břežanské údolí
  • Fanoušek značky
    IT , BMW , Hodinky , <3 Fotbal , NHL

Návštěvy profilu

3 807 zobrazení profilu

j3ykobim's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. dal sem špatný odkaz - https://store.steampowered.com/sub/12985/ 10eček za set, není tak moc (když používáš jihoamericky steam účet, tak cena vyjde ještě cca o 70% levněji)
  2. Cau, sice to neni na PS4, ale ted je na steamu sleva do 11.2 na serii X3 https://store.steampowered.com/app/201310/X3_Albion_Prelude/?l=czech Požadavky to má na HW to má opravdu nízké.
  3. Neřikej, že neznáš Backhama..., hrál za LA i za repre, ale je pravda, že jejich repre nebyla na naší úrovni
  4. kuncák7 V čem je horší USA než Čina? dle mě jde za lepším...(i ohledně repre)
  5. Kluky znám, je to spíš ukázka, jak se dá využít jejich produkt .) Tato cenová strategie se využívá celý rok(týdenní akce, víkendové akce, regionální akce apod.), občas je umocněna hypem (vánoce, velikonoce, BF, valentýn apod.) . Moc čechů si zboží co není v akci nekoupí..., jsme hold akcema "zdegenerovaní", "chudí" a "šetřivý" . Pokud nevíš nákupku a nemáš informaci od catmana, za jakých podmínek jí docílil, tak vlastně nezjistíš zda jde o reálnou akční cenu, nebo jen "akční cenu"
  6. beeman Trochu mimo téma..., na článek si narazil náhodou, nebo kluky z Apifi znáš ?
  7. Kellner se vrátí z Číny a říká Babišovi.... Já v té Číně vydělal tolik peněz, že si teď můžu koupit celý Česko...... Babiš: ale já ho neprodávám..
  8. Jooo? To by mě zajímalo na kolik ti odemknou M760..., když má standard 305km/h
  9. Fotbal nic moc, tedy spíš nic než moc, asi nejvtipnější byla scéna , když banda invalidů, začala radostí házet berlema. https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/05/nintchdbpict000326533982.jpg?strip=all&w=960&quality=100
  10. https://ctrlv.cz/QpZbhttps://ctrlv.cz/Ph70
  11. To máš celkem těžkou nohu, za tolik jezdím taky . Také teď ve flotile máme pár CNG, ale kvůli dojezdu se jí vyhýbám obloukem
  12. Hehe, ten herec je kámoš a fotbal vůbec nehraje, je model (jen pro info)
×
×
  • Vytvořit...