Přejít na obsah

brnakp

Členové_50
  • Příspěvky

    403
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Bydlí
    ČR
  • Fanoušek značky
    IWC, JLC, RLX, Breitling a mnoho dalších :-)

Návštěvy profilu

4 345 zobrazení profilu

brnakp's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. V případě zájmu přidám i shark mesh, sleva na 199.999 Kč
  2. Sháním náboje na další akvizici, takže nabízím k prodeji německou konkurenci Rolex Submarinerů, tj. hodinky Glashütte Original SeaQ 39,5 s klasickým univerzálním černým ciferníkem. Nejdříve pár technických parametrů. Průměr pouzdra je 39,5 mm a výška je 12,15 mm, ale pocitově je to díky tvaru pouzdra a klenutému sklíčku necelých 10mm, vodotěsnost je 200 metrů. Lug-to-lug je pouhých 47mm, takže se bezpečně vejdou na každou ruku. Hodinky pohání mechanický inhause kalibr GO 39-11 s automatickým nátahem. Sklo je samozřejmě safírové s antireflexem. Luneta je klasická potápěčská jednosměrně otočná a je nádherně leštěná keramická. Ručičky a indexy pokrývá mají fantastickou modrou luminiscenci, čas je čitelný celou noc. Hodinky mají certifikaci DIN 8306 a ISO 6425, takže to jsou nefalšované potápěčské hodinky (GO dělají pro každé hodinky extrémní testy spolehlivosti, certifikát je součástí balení). Přikládám odkazy na recenze na hodinkových stránkách: Hands-On: Glashütte Original SeaQ 39.50mm Watch | aBlogtoWatch Glashütte Original SeaQ 39.5mm - Review, Specs & Price (monochrome-watches.com) Hodinky jsou v kompletním balení (krabice, všechny papíry). Kromě originálního rubber tropical strapu s trnovou sponou je k nim navíc dokoupený robustní ocelový náramek s překlápěcí sponou s mikroregulací a neskutečně kvalitní šedý nylonový řemínek s překlápěcí sponou. Na každém náramku/řemínku vypadají hodinky úplně jinak = 3v1 Hodinky jsou z října 2020 a jsou ve výborném stavu – nějaké stopy nošení jsou vidět asi jen na nožičkách ze zadní strany od výměny řemínků/náramku, sklo i luneta jsou bezvadné, přesnost chodu je vynikající (nenosil jsem je bohužel často, nicméně přesnost byla vždy kolem +1s/den). Nové hodinky včetně dokoupených náramků/řemínků nyní stojí přes 330 tis. Kč, moje prodejní cena 210.000 Kč. Ideálně osobní předání Praha nebo Praha – východ, ale dokážu i poslat (poštovné na mě).
  3. 34.000 Kč a kdyby se našel zájemce o samostatný mesh, tak se cena ještě sníží
  4. Upřímně, já jsem to taky nejdřív nepochopil. Ale (podle v tuto chvíli 14 příspěvků) vypadá to, že tazatel je na fóru nováček a není si jistý, jak fungují chronografy. A to je pochopitelné, taky jsem to před deseti lety nevěděl jistě
  5. Zelené hodiny na Zelený čtvrtek za 35.000 Kč
  6. Na webu jsem našel fotku verze 45 a 42 vedle sebe ...
  7. Tak je to tady! The Fifty Fathoms family welcomes new members! | Blancpain
  8. V rámci redukce stavu hodinkovnice prodávám hodinky FORMEX REEF 42 Automatic Chronometer v nádherné zelené barvě, která se perfektně hodí na nadcházející velikonoční svátky Nejdříve pár technických parametrů. Průměr pouzdra je 42 mm a výška je 11,4 mm, ale pocitově je to díky tvaru pouzdra necelých 10mm – viz fotka, vodotěsnost je 300 metrů. Lug-to-lug je pouhých 47mm, takže se vejdou (skoro) na každou ruku. Hodinky pohání mechanický strojek s automatickým nátahem Sellita SW300-1 (Chronometer Grade) s COSC certifikací. Sklo je samozřejmě safírové s vnitřním antireflexem. Luneta je klasická potápěčská jednosměrně otočná a je keramická. Ručičky a indexy pokrývá SuperLuminova BGW9. A pak je tu nádherný zelený ciferník, který podle osvětlení mění barvu jako chameleon od světle zelené po skoro černou. Zkusil jsem něco nafotit, ale moje focení je marný… Hodinky jsou v kompletním balení (krabice, papíry včetně COSC certifikátu). Kromě robustního ocelového tahu je k nim navíc dokoupený neméně robustní mesh a velice pohodlný kaučuk s unikátní překlápěcí sponou Formex s mikroregulací. Oba náramky i kaučuk se dají díky systému rychloupínání vyměnit bez jakýchkoli nástrojů během pár sekund. Jo, a oba náramky samozřejmě mají ve sponě taky mikroregulaci. Hodinky jsou z února 2021 a jsou ve výborném stavu odpovídajícímu opatrnému nošení – samozřejmě zejména na leštěných plochách jsou vidět klasické vlásečnice, také na kovovém náramku jsou stopy nošení, sklo je bezvadné, chod hodinek je v rámci COSC certifikace. Nové hodinky nyní stojí přes 60k Kč, dokoupený kaučuk se sponou a hlavně mesh dalších 20k Kč, celkem přes 80k Kč, moje prodejní cena je necelá polovina, tj. 39.000 Kč. Ideálně osobní předání Praha nebo Praha – východ, ale dokážu i poslat (poštovné na mě).
  9. Nechci zakládat nové vlákno, tak využiju "sesterské" Seaq. Co říkáte na shark mesh? Nepřeháním to? Oproti originálnímu kaučuku je to jiný pocit na ruce, ale pořád se nosí fantasticky pohodlně.
  10. Perfektní komunikace, příjemné setkání a povídání o hodinkách a hlavně parádní hodinky. Pepo, děkuju za obchod.
×
×
  • Vytvořit...