Přejít na obsah

balonovy.letc

Členové_50
  • Příspěvky

    81
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

1 282 zobrazení profilu

balonovy.letc's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Brno, koupelnové studio, pán Omega Planet Ocean.
  2. Možná to celé není jen o hodinkách samotných, ale také o komunitě, recenzích na internetu, o hledání jejich malých rušivých nedostatků a o serotoninu ve stavu, kdy jsou hodinky na cestě a při jejich rozbalování. Hodinky a jejich hledání nám vlastně může dávat záminku, proč trávit čas na internetu. Když si na to mozek zvykne a funguje to jako droga. Je to z vašeho pohledu opravdu pouze o hodinkách, nebo se v tom také někdo poznal?
  3. Dnes se mi taky zadařilo, OP 36. Asi je měl nový.
  4. Zatím nejlepší díl. Moc za to děkuju, zlepšil jsi mi náladu. Pokračuj, má to smysl.
  5. Kdyby se rozhodl ji někdo odprodat (i mírně použitou), budu rád za nabídky formou SZ. Předem děkuju.
  6. Kluci, je možné sehnat originální korunku na Prim Sport 1?
  7. Fandím Ti. Drž se a pokračuj. Souhlasím s Tebou, takovej kanál v našich lukách a hájích chybí.
  8. Děkuju. Ani nevíš, jak mne tato zpráva potěšila
  9. Právě, že jsem měl na mysli mikroregulaci. Když jsem hodinky zkoušel, tak tah na mne působil jako základní tah na Seiko - proto mne zajímal názor z dlouhodobého hlediska nošení a používání. Na BB steel se mi líbí, že z pohledové strany nejsou jak na pouzdru, tak tahu leštěný, tudíž by nemusely tak trpět na mikrovlásečnice. Co se mi na nich dál líbí je jejich čitelnost. A navíc - z mého pohledu - mají lehké DNA Explorer II (bez GMT) což při zhoršeném zraku může být komplikace při odečítání času. Mohl by ses o nich IzTaPo ještě trochu rozepsat, prosím?
  10. Tyto Tudory se mi líbí nejvíc. Zvažuju, jestli má cenu připlatit za tah, když jeho kvalita je taková jaká je.. Když jsem přemýšlel obráceně, že bych je koupil na kůži a v případě potřeby dokoupil tah, tak AD měl cenovku přes 20tis. Jak hodnotíš jejich tah, má cenu z pohledu dlouhodobého nošení? Jak hodnotíš tyto hodinky celkově?
  11. Bylo to nádherný čtení, děkuju. Moc se těším na další pokračování.
×
×
  • Vytvořit...