Přejít na obsah

stinga

Členové_50
  • Příspěvky

    98
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Patek Philippe, Vacheron Constantin, Breguet, Philippe Dufour, Christophe Claret, Artya, Antoine Preziuso,

Návštěvy profilu

2 301 zobrazení profilu

stinga's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Zdravím všechny, po několika špatných zkušenostech, konečně někdo kdo je opravdu Mistr ve svém oboru, dokonalá oprava, skvělá opravdu skvěla komunikace, kdy víte že hodinky v pořádku dorazili a dokonce i informace že se oprava zdařila a hodinky putují i s čísle zásilky k Vám. Jsem nadšený. Děkuji za opravu a doporučuji všem kdo potřebují pomoc s hodinkami. Jedině ONYX.
  2. Zdravím koupím CITIZEN BN4021-02E, klidně i nefunkční, ale kompletní . Nabídky přes SZ.
  3. Zdravím, koupím výše uvedené hodinky, i nefunkční.
  4. Zdravím všechny, koupím safírové sklo na Citizen Citizen AV0031-59E, měl by to být rozměr 38,8 x 2 mm. Nebo stačí rada kde ho sehnat, zkoušel jsem ebay, čínu a už nevím kde jinde( krom servisu Goldtime, kde chtějí opravdu moooc peněz), to sklíčko koupit.
  5. Jsou trochu vyšší, ale zatím mi to v ničem nevadilo a to jsem s nima včera řezal a štípal dřevo.
  6. Ahoj kolegové, předem upozorňuji, že fotit neumím, fotím to mobilem, proto ty fotky dopadnou vždy špatně. Asi jsem se zamiloval, lehké jako pírko, kdybych se sem tam nepodíval kolik je hodin ani nevím že je mám. Perfektně čitelné a to bez brýlí nedám ani ránu. Perfektní zpracování, krásný číselník, měkká a ohebná guma a hlavně mně nestáli ani 15000, takže docela hodně muziky za málo peněz.
  7. Konečně doma, akorát na tahu těžké, tak je nosím na isofrane. Omlouvám se za fotky, foceno mobilem
  8. Děkuji, konečně hodinky o kterých se chci něco dozvědět.
  9. A z jakých hodinek je ten švýcarem, jsou to ty super sporty, proč ten rotor je u tebe značeny a u těch prvních není. Najde se tu prosím někdo kdo má informace o těch supersportech. Děkuji
  10. Dobrý dotaz, dá se zjistit kolik jich stím švýcarem je?
  11. To jsou, ale jiné hodinky, mně zajímají tyto s tím švýcarem, víte prosím někdo o těch super sportech. Bert pokud máš doma troje, mohl bys prosím tě, jedny odfotit i se strojkem? Děkuji
  12. A není tam sklíčko, teda pokud dobře vidím
×
×
  • Vytvořit...