Přejít na obsah

wiston

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

wiston's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, pořídil jsem si Casio PRT-50 v parádním stavu i s původním řemínkem, který je ale trošku v rozkladu, ač to není vidět. Raděj bych tam hodil nějaký gumový a tenhle pěkný starý si schoval jako originál k hodinkám. Nemáte tip, jaký řemínek by tam pasoval z těch novějších? Na ebay jsem našel náhradu - asi nějaká čína a potom můj model PRT-50 s různými variacemi řemínků. Docela se mi líbí řemínky na modelech s označením "BirdLife", ale prostě nevím kde to sehnat. Nemáte někdo tip? Díky!
  2. No, ale i v inzeratu pisou ze tam je ETA 2846. A podle obrázků strojku a ladicího šroubku to vážně vypadá na ETU 2846. Takže to asi někdo přemontoval?
  3. Ahoj, strojek vypadá rozdílně už jenom protože seřizovací šroubek mám řešený úplně jinak :/
  4. Ahoj, měl bych na Vás dotaz. Koupil jsem tyto hodinky asi před čtvrtk rokem na ebay. Teď nemám u sebe fotoaparát, takže přikládám jediný odkaz stejných hodinek, co jsem teďka našel na netu k prodeji. https://auction.catawiki.com/kavels/13264929-hamilton-khaki-military-field-h705450-automatic-men-s-wristwatch Jen mě zajímá, jestli se strojek, který je použit v hodinkách (ETA 2846) se také vyrábí ve verzi s 25 kameny? Tyto Hamiltony mají vzadu na strojku zevnitř napsáno Hamilton 25 jewels, ale opravdu jsem nikde tento strojek v této konfiguraci nenašel. Ani Hamiltony typ H705450 s tímto strojkem. Jde mi jen o to, jestli hodinky nejsou nějakým smontovaným mixem dílů, které do něj nepatří. Nebo ještě hůře, že je nahrazená pouze "samonatahovací" část hodinek, na které je uvedeno 25 jewels, ale strojek samotný je jiného typu? Tyto hodinky jsem skutečně nikde jinde nenašel, pouze na odkazu, který jsem uvedl výše a na ebay, kde jsem je koupil. A to včetně gumového pásečku. Jednoduše hodinky z odkazu jsou 1 ku 1 shodné s mými, pouze mám bílou datumovku. Nevíte tedy někdo něco více o těchto hodinkách? Díky! Tady jen z telefonu 3 obrázky těch mých. Pro detail budou lepší ty z netu! http://ibb.co/jocnbRhttp://ibb.co/jctFVmhttp://ibb.co/mAjYGR
×
×
  • Vytvořit...