Přejít na obsah

kryspin

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • MSN
    kryspin_@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bydlí
    Glasgow, U.K.

kryspin's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. no, neurazi to je pravda :-) mne prijdou trosku nudny...
  2. Videli jste nekdy nekdo takovy krasny damsky hodinky Bulgari? jsou hranate, maji bily kozeny pasek a cifernik a opet bile drahokamy. ja je videl uz hodnekrat nazivo a v casopisech, tak urcite nekdo budete vedet - asi jsou docela zname... videl jsem je s pritelkyni a chtel bych ji neco podobneho koupit. bohuzel byly asi za 80 tisic, tak shanim neco podobneho od levnejsi znacky (tissot atd...) mel by nekdo tip? diky za rady!
  3. kryspin

    rolex revolution 17.4.?

    sakra, jsem myslel že půjde o nějaké představování novinek :-(
  4. http://www.antiquorum-japan.com/ no jsem zvědav co se stane :-)
  5. ha! no jo :-) to se ani nedivim - rekl bych, ze tohle presne bude zamer Archimedu...
  6. mne naopak to stribrny pouzdro prave prijde jako velky plus. jsou tim zvlastni. se zlatym by byly moc snobbish... teda jinak mam nazor asi proti vetsine, ale mne se ty co postnul conrad libi mnohem vic nez ty od ypa kvuli tomu rozmisteni po vertikale...
  7. no ja to nemyslel jako postuchovani. opravdu me zajimalo co to je za hodinky, protoze ten cifernik vypada hezky :-) jinak s tebou souhlasim, ze vetsina lidi kdyz vrazi prachy do hodinek, tak skoro vzdy jde do neceho osvedceneho a nakonec i nudne neprekvapiveho (ja osobne bohuzel taky..) rozhodne ale pracuju na tom myslet pro priste trosku vic "out of the box"... :-)
  8. souhlasim s kamilem. na prvni pohled ty modry, ale to jenom proto, ze to je ten vzhled ktery od nich proste clovek ocekava. naopak u tech zlatych podle me vic vynikaji detaily a celkove mi prijdou ze vypadaji mnohem jemneji a vytribeneji. navic, ne ze zrovna tyhle IWC bude mit kazdy , ale spis typove jsou ty modry dost okoukany vzhled bych rekl i u ostatnich znacek. takze ja bych rozhodne volil ty vlevo. kdyz do toho budes davat takovy penize, tak at je to neco vyjimecnejsiho, ne? jsou paradni.
  9. safra, to neni uplne nejsympatictejsi cena...
  10. tak tohle je skoro spica myho vkusu... opravdu nikdo nevi cenu? nebo aspon oznaceni? hledam jak pomateny, ale nikde neni k nalezeni.
×
×
  • Vytvořit...