Přejít na obsah

Friedrich

Členové_50
  • Příspěvky

    147
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Friedrich

  • Datum narození 27.10.1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Stowa, Laco, Steinhart, Traser, G-Shock.

Friedrich's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Jaká barva, kde ? Chovám se k němu normálně jako ke každému mému předešlému mobilu. Kožené pouzdro na opasek, neházím s ním, neotírám ho o nic a je v pořádku, klávesnice a TFT displej bez škrábance, žádný problém. Jo, teď koukám, že mám od toho pouzdra trochu odřené horní rohy zepředu ale to bude proto, že to pouzdro je trochu těsné, mám ho ještě po K750i. Víc než polovina zadní části je z nějakého neoprénu, či co, tak nevidím žádný problém s olupováním. Oba foťáky fachčí, xenonový blesk taky, aplikace, GPS . . . Zatím asi můj nejlepší mobil, nemohu mu nic vytknout, má vše co potřebuji / chci a navíc GPS navigaci, použitelnou i v autě. Tohle sice zní asi od každého zastánce "toho svého" kusu nebo značky ale osobně nemám opravdu důvod si na něho stěžovat. Nikomu nic nevnucuji, každý nechť si vybere sám ....
  2. Sony Ericsson C-702 ? Slušně vybavený mobil s GPS navigací, 3,2 MPx foťákem a hromadou funkcí. Mám ho rok.
  3. >> Starforce << . . . mimochodem pěkná mrcha ruská, dost lidí po instalaci originálního softu se Starforcem mělo následně problémy s PC, mechanikama atd. Je to spíš k zlosti . . . . a to je orig. soft.
  4. 2,5 měsíce od posledního nákupu, opět děkuji za super přístup. Kdyby šlo hlasovat/známkovat opakovaně tak znovu za 1. Díky, F.
  5. special edition 2007 / 55 pieces worldwide Sold out....
  6. Nic není ztraceno Tado, ještě bys je stejně neměl . . "the approximate delivery time will be middle of 2010".
  7. Červen, spíš červenec - budou Archimede pilot XL vel.45 mm s man. Unitasem (vteřinovka na 6). Ale budou vzhledem k velikosti, stále dost placaté 1 cm. Archimede - verze s automat. ETA.
  8. 4 jovani: Hehe, dělostřelecká tvrz Adam nad Mladkovem v Orlických horách. 2 možná nejhezčí dělostřeláky čs. opevnění - Veverka a jedinný postavený lomený dělostřelák Jabůrek. V devadesátých letech jsem se tam coby vášnivý bunkrolog asi 2x "infiltroval" abych se na ně jenom "juknul", štěkot pejsků z kotců a hluk UAZů po kopci mi slušně ježil vlasy a stahoval půlky. Pár let po té, byl zpřístupněn kopec s povrchovými objekty tvrze pro veřejnost a už to šlo v poho. Dnes tam přes léto často pobývají děti vojáků na letním táboře. V předloni jsem tam ale potkal maníka z nějaké soukr. bezp. agentury takže ten povrch kopce možná zase pro veřejnost uzavřeli. Fotografie z venku i zevnitř jsou už dnes běžně k nalezení ve většině publikací o čs. opevnění 1935-38. Pro zajímavost: na podzim r. 1939 na této čs. tvrzi nacvičovala jednotka výsadkářů npor. Witziga útok na Belgickou tvrz Eben-Emael, kterou později 10. května 1940 kluzákovým výsadkem napadli a úspěšně dobyli.
  9. Tak příští týden se na Archimede fóru objeví nové snímky Pilot XL, zatím pouze verze automat s etou.
  10. První fógl, co má Škodovku u pr....biskupa........a to doslova.
  11. . . . jitrnice mezi 8 a 12 HDR ?
  12. Kdy kdo prolomí to ticho ? Kubson ? Jsem napnutej jak struna z balalajky.
  13. . . . a co ty jitrnice mezi osmičkou a dvanáctkou ?
  14. Hanharty jsou nádherný. Škoda, že má manželka by asi investici okolo 80 000,- peněz do něčeho jako hodinky, jen stěží pochopila. Njn, mám teď tedy "v merku" Archimede Pilot XL, pokud možno manuály . . . až je konečně vypustí. Když jim to bude moc dlouho trvat nebo se mi výsledek nebude pozdávat, tak jsou v záloze Steinharty v manuálu. Ale ještě se uvidí . . .
×
×
  • Vytvořit...