Přejít na obsah

PetrH

Členové_50
  • Příspěvky

    154
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Kemmner, Tag Heuer

Návštěvy profilu

6 413 zobrazení profilu

PetrH's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. vzpomnel jsem si ze je stale mam;-) 20 000 pripadne neco nabidnete;-)
  2. Vyrobeno německou manufakturou Schaumburg se švýcarským mechanickým strojkem (Selita SW20) s automatickým nátahem. Safírové sklíčko proti poškrábání. Jedná se o větší hodinky s průměrem 46 mm. Díky malé tloušťce a tvaru na ruce ale působí trochu menší. K hodinkám dám 3 další řemeny viz. foto a speciální nástroje pro jednoduchou výměnu. Hodinky i řemeny jsou nové, nenošené. Detaily na stránkách schaumburgwatch com Osobní předání Praha, příp. domluva na zaslání. Cena 23 000 Kč
  3. Straton je prave supr. Vzhledove vypadaji kvalitne a zajimave, maji spolehlivy cinsky strojek (kopie 7750) a staly 5x min nez Tissot, takze mi neni lito je mit na ruce kdyz jezdim s autem na okruh a okreskove vylety;-)
  4. Tak jsem viděl Bonda a usoudil že nastal čas si po 12 letech splnit sen a koupit staré dobré 8500, protože s Bondem jak ho známe je konec:-( Shodou náhod je na chrono24 prodával starožitník v Praze, tak jsem stiknul spoušť;-) ikdyž ve Skyfallu byla 42 mm verze, ta 45 se mi libí víc;-)
  5. Taky jsem teď kupoval;-) Můžu se zeptat odkud jsi je pořídil?
  6. Ty Tissoty jsou opravdu krasne hodinky a velmi kvalitně vypadají a velmi dobře vypadá i strojek. Za tu cenu podle mě super. Nicméně je teď prodávám, protože mám ještě na běžné nošení Straton, takže troje řidičské hodinky už je moc a ten Tissot je zrovna tak mezi. Straton je na běžné tahání a Tag na lepší příležitosti;-)
  7. narazil jsem na toto vlákno, tak jen update - koupil jsem Tissot PRS 516 a TH Carrera 1887
  8. rimidalvlark ode me koupil Deep Blue. Vse v poradku, rychle reakce, zasilal platbu na ucet predem. Diky za obchod:)
  9. jo jo, tu mam taky i kdyz bez pruhledu. Nicmene jsem ji prave o vikendu vzal na celodenni vylet a sledoval kolik pak vydrzi a bylo to skoro 41 hodin, takze cajk:)
  10. jj, přesně, Master 1000;-) Tak díky za finální uklidnění;-)
  11. Super díky moc, s tím jednostraným nátahem jsem si to vůbec neuvědomil;-)
×
×
  • Vytvořit...