Přejít na obsah

Rolficzech

Členové_50
  • Příspěvky

    58
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

Návštěvy profilu

1 766 zobrazení profilu

Rolficzech's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Jsem potápkovej, ale pokud dreamwatch bez lunety, potom jedině Zenith. El Primero. A tyhle Tvoje sou asi nejvíc. A back side...? Whao!!!
  2. Grand Carrery sou neokoukaný a bílej cifr jim sekne. Ale ten hnědej řemen, ten je vystřelil ještě úplně jinam. Fakt super!
  3. Bezva, díky. Budu tam trávit pátek
  4. Stylově je ve Tvým seznamu velkej rozptyl. Osobně bych šel do Avengerů. Jednak mají super tvar a bezvadně sedí a druhak na kaučuku budou super při blbinách s dětma a na tahu v klidu do košile... A blue dial nemá chybu.
  5. Chlapi, hoďte mi sem, pls, odkaz na vlákno k letošnímu SEWu. Jsem asi úplně blbej, ale ne a ne ho najít. Díky
  6. Super nápad fotka před a po přeleštění. Často se tu o tom mluví, ale vidět to je jiná. Je vidět, že se Ti jen neválej v šupleti, jako možná většina těchto krásek...
  7. Určitě jedny z nej ML, co jsem viděl. Parádně zakomponovaná rezerva nátahu jako (pro mě) nejužitečnější komplikace.... Jejich cenu jsi nepsal, ale do 30 tis. dobrej kauf.
  8. Dobrá práce, pánové. A to Jomesfox uvažoval o Boccia... a už to vypadá na ocelové automaty alergie nealergie. Jinak za mě: vezmi jedenáct táců, udělej si volný odpoledne a skoč na Dělostřílny do Chronoshopu. A Tvůj život začne mít o něco víc smysl.
  9. Ty mě moooc berou. Už jem měl v ruce v tomto duchu Seika i Glyciny, ale když pak mrknu na Tudory, je to někde jinde. Holt si na ně ještě chvíli musím počkat.
  10. Hned jsem polistoval mnou jinak opomíjené Formule, protože tyhle vypadají fakt moc dobře... Jen ta spona mohla být malinko hodnotnější - alespoň už vím, proč není na žádných ofiko fotkách vidět.
  11. Zajímavý, že mě vždycky brala jednoznačně varianta s rudou lunetou a zlatem, ale jak na tyhle modrásky koukám... jsou decentnější, universálnější a rozhodně mají dost do sebe. Gratulace
  12. Tohle je pro mě hodně smutná zpráva... ale zase nejspíš ušetřený peníze. Měl jsem spadeno na KonTiki (ne na KonChini)
  13. Tak já letos pořídil ty Squale. A když jsem šel pro mesh na Dělostřílny, dal si na ruku KonTiki. Jsou opravdu nádherně zpracovaný. Můj favorit na příští nákup!!!
  14. Jsem jejich hrdým majitelem. Na slunci parádně září nepřehlédnutelně modrej cifr i oranžová minutovka. Guma na léto ke kraťasům parádně pohodlná a funkční, tento týden jsem ale zajel pro mesh a jsou z nich mrkavý "vočky" k džínám i pod košili...
  15. K hodinkám není co dodat. Snad jen, že ta spona je fakt zatraceně dobře "lízlá..."
×
×
  • Vytvořit...