Přejít na obsah

sNp

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli sNp

  • Datum narození 26.9.1981

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Havirov

sNp's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. To nejde, ale muzes pouzivat co.uk a vylistovat evropu, Neni tam sice vse z nemecka, ale kdyz neco vyhledas a nastavis si stranku podle predstav, tak staci prepsat co.uk na de a mas to same ale na nem. serveru ..
  2. Pokud jde o krmeni TV/LCD>Plazmy tak jedine HTPC s windows Media Centry, TV s EPG, timeshift, pri dual tuneru nahravani na pozadi, picture slideshow, videa vsech formatu, hry, internet, rozsiritelnost (BluRay mechanika 3000,-), pokud nekomu nevyhovuji Windowsy, tak Linux MCE je dobra volba(nemam vlastni zkusenost, sw. jiz doma mam, ale jeste jsem nenasel chvili jej vyzkouset, ale ukazkove video je hodne presvedcive, hlavne ve spojeni s vynikajicim ovladacem). Pokud jde o TV, jsem pro plazmu. Rok mam doma LCD Samsung 40 palcu HD-Ready. Co je na ni nejhorsi, ze obraz je trhany pri pohybu kamery (LCD ma dobu odezvy 8ms) a to jak z TV tak z DVD. Pokud jde o univerzalni ovladac k standardnim zarizenim(DVD, TV ...) tak urcite Harmony One
  3. Dale zalezi na cene pojisteni balicku.. Ale vzdy je to vice mene na nahode, jestli celnik vezne vas balicek do ruky
  4. Lepsi nez dar je oznacit zasilku jako "Opraveno" a vzdy posilat pomoci EMS, Air mail, proste NE kuryrem, protoze ten si muze nauctovat za celni rizeni. Jinak dalsi moznost je mit cenu do 50 dolaru, to je myslim hranice, kdy predmet nepodleha povinnosti celniho rizeni.
  5. sNp

    Fortis - ceník

    Nekupoval, ale bylo mne receno(Ostrava Shoping Park), ze kozeny pasek cca 1800 a spona neco kolem 3000, tak z toho usuzuji, ze by melo.
×
×
  • Vytvořit...