Přejít na obsah

pjanek

Členové_50
  • Příspěvky

    323
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Rolex, Grand Seiko

Návštěvy profilu

2 712 zobrazení profilu

pjanek's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Vim, moc se to k sobe nehodi, ale akorat prisly, tak jsem je musel vytahnout. A vlastne mi to ani neva. Bila imo lepsi, ta modra je ve skutecnosti prilis leskla, coz pusobi zbytecne cheap. Ale jsou vesely.
  2. Po předprodejním vyčištění a servisu, odchylka změřena na 3,6s denně. Rozumným nabídkám se nebráním.
  3. Up pro COSC chronometer, který zazářil třeba na ruce Mr. McConaughey v The Lincoln Lawyer.
  4. Nevíš, jestli to jde i u Degira? Přijde mi, že tam dost věcí není..
  5. Tak nikde nepsal, že je našel u sebe doma... :))
  6. Me docela nadchnul Oman. S cestovkou to furt beru jako alternativu egyptu/turecku. Ale hadam, ze na potapeni bude asi egypt lepsi. Muze to byt teda nahoda (tj. konkretnim hotelem), ale lidi, servis, facilities a ubytovani obecne mi tu prijdou v porovnani s vyse uvedenyma nesrovnatelne lepsi.
  7. Jeste doplnim, ze vstupni + vystupni poplatek = 4%, coz je ten “garantovany bonus”. Realne Ti tedy garantuji “jen” to, ze o svou investici neprijdes. Mas tedy jasne dany floor (0) i cap (cca 36% za 3y). Jeste bych teda overil, jak to je s tou garanci, kdyz vystoupis driv.
  8. No to uskali je, ze to za ty 3 roky bude vic nebo min nez tech -40/40%. Nebo 0. V uplne nejlepsim pripade na tom muzes vydelat cca 36% za 3 roky (40% - poplatky). Vsechny ostatni varianty jsou horsi. Kdyz Ti po 3 letech vyplati jen 4%, tak jsi vyrazne pod inflaci a cca 1,3% p.a. beru jako prodelek i ve srovnani se sporicim uctem v bance.
×
×
  • Vytvořit...