Přejít na obsah

Norri

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Norri

  • Datum narození 19.10.1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://norri.pravdovi.info/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bydlí
    Ostrava

Norri's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Norri

    Nemocný Samurai...

    Oživím tohle vlákno. Včera jsem na mých Samurajích zjistil, že při šroubování (utahování) korunky se posunuje i datum. Při povolování to nedělá. Dneska jsem s tím byl v Hodinářství u Aleše na Stodolní v Ostravě a ten to nevzal, že by na to stejně neměl náhradní díly a že to mám dát do autorizovaného servisu. Našel jsem na netu jenom jeden v Praze: http://www.altro.cz/altro/servis_strediska.html Máte s nimi někdo zkušenosti? A měl jste už někdo stejnou závadu?
  2. Norri

    Sraz Chronomagu - Ostrava

    Zdarec. Budu se snazit taky dorazit.
  3. Tak uz jsem si taky udelal radost a poridil jsem si Seiko Samurai black ss. Mam je od vcerejska a zatim maximalni spokojenost. Ted je to bez 30 minut 24 hodin. Prubezne jsem sledoval presnost. V prubehu dne se to predbeho o cca 2s a v noci, kdy lezely, se to o 2s zpozdilo.
  4. Slo by prosim znova postnout fotky s tim cervenocernym remenem? Nejak se mi nezobrazujou. Vidim jenom tohle:
  5. Zajimalo by me, jestli se daji sehnat tyhle ocelove i s oranzovym cifernikem. Ze se delaji titanove oranzove vim. EDIT: Tak jsem je nasel, ale zdaleka nejsou tak pekne jako cerne http://www.amazon.com/Seiko-Orange-Samurai...D/dp/B000M0VULG
  6. Mam takovy mozna hloupy dotaz ale vrta mi to hlavou. Chci si poridit Seiko Samurai a ty nemaji hacking, tj. ze nejde zastavit sekundovka jak jsem pochopil. Jak se potom nastavuje presny cas? Jde to vubec?
  7. Norri

    Sraz Chronomagu - Ostrava

    Bylo to fajn panove. Uz se tesim na dalsi setkani ;-)
  8. Tak uz jsem vicemene rozhodnuty pro Samuraie... Akorat me trosku desi ta nepresnost, o ktere se tu na foru dost pise. Na druhou stranu si na to zase nikdo extra nestezuje. Jsou strojky ETA o tolik presnejsi jak tady nekteri prezentuji?
  9. Norri

    Sraz Chronomagu - Ostrava

    Taky bych se pridal pokud se jeste vlezu...
  10. Tak to predpokladam ze si je nikde neprohlidnu a nevyzkousim... A jak je to potom u nas se zarukou a servisem?
  11. A jeste jeden dotaz. Proc tyhle Seika nenabizi treba na www.hodinky-koscom.cz nebo na hodinky.inshop.cz ?
  12. Zdravim. Rozhodl jsem se ze si koupim hodinky a za 14 dnu jsem uz 3x zmenil rozhodnuti z quatz s chronometrem na hodinky s tritiem a ted na automaty. V zornem poli mam momentalne hodinky Seiko, Orient a nad Vostokama by jsem musel jeste dlouho premyslet. Ale abych si vybral (i mezi Seikama) tak bych si je chtel nazivo prohlidnout a popripade zkusit na ruce. Je v Ostrave nejaky takovy obbchod kde by meli aspon ty Seika a Orienty? Zatim vybiram z techto hodinek: Seiko 5 Sports 100M/Black Dial - libi se mi pruhledne dynko a nelibi ze nemaji sroubovaci korunku Seiko Auto Diver's - skoda ze nemaji pruhledne dynko, jinak se mi zatim jevi jako nejlepsi Seiko SNM011K1 (Black Samurai) - skoda ze nemaji nic kolem korunky Seiko Diver's Automatic 200 M Black Dial "BLACK MONSTER" - nevim jestli nejsou uz moc masivni, ten cifernik na fotkach vypada celkem maly Seiko 5 Sports Atlas/Black Dial - jsou vyprodane a navic se mi moc nelibi ty zlute rucicky. A buli cifernik nechci Orient CEM65001B - libi se mi, ale mam celkem obavu z toho cudlu navic, nekde jsem tady ve foru cetl, ze se o nej dost zadrhava Zatim jsem se taky nerozhodl, jak moc chci to pruhledne dynko. Nekde jsem taky ve foru cetl, ze se da k Seikum dokoupit misto toho plneho? Sviti ostatni Seika tak moc jako Monstery? Predem diky za rady k obchodu i k vyberu.
  13. Dotaz na odborniky....Co jsem se tak docetl tady na foru, tak Monstery hodne sviti. Dokonce jsem si kvuli nim rozmyslel hodinky s tritiem. Pry vydrzi svitit celou noc? Ale zajimalo by me, jestli tak dobre sviti i Seiko 5 a Atlas? Predem diky za odpoved.
×
×
  • Vytvořit...