Přejít na obsah

cody22

Členové
  • Příspěvky

    40
  • Registrace

  • Přítomen

cody22's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ted co nosim Monstry na kovovem tahu, zjistil jsem ze je mi prijemne obcas treba jednou denne hodinky prehodit na druhou ruku. Jsem levak a normalne nosim hodinky na leve. Je to asi o zvyku, nedela mi to problem a ma to vyhody pokud jdu neco delat, u me na pravacce tolik netrpi.
  2. Patriku dik za info, nikdo mi to neprelozil, jak me vidi nekdo s hodinkama posilaji me vsicni do prd... Nevis jak je to s reminkem u Prototype of the HARWOOD Automatic (viz. Ypovo odkaz)? Jak se uchycuje? Neverim ze by se pouze provlekal.
  3. Uf, za link dekuju, ale asi jsem mel napsat ze cizi jazyky opravdu neni muj chleba, ikdyz tam maji slusny vyber reci:-( Ted mi navic vrta hlavou jake remeny se pouzivali u typu stezejek jake ma Prototype of the HARWOOD Automatic. Nechce se mi verit ze by tam byl nejaky z jednoho kusu, ktery by se provlekl. Achjo, tady plati vic nez jinde, ze kazda odpoved vyvola dalsi otazku. Zitra pozadam zdatnejsi kolegy v praci o preklad, at to tu neplevelim. A ted jdu konecne schlafen.
  4. Koukam jako blazen, lovim v pameti nemecka slovicka, ale priznavam dobrovolne ze bych rad kdyby nekdo znalejsi preci jen polopaticky napsal jak se tyto hodinky serizuji?
  5. Diky za tip, uz nic nepotrebuji. Ale nekde se tu ta adresa uvadi. Nevim uz kde (zkousel jsem to ted neuspesne najit) jsem klikl na odkaz napsat adminovi a adresa byla ta vyse uvedena. Zkusil jsem to dvakrat a pokazde se mi vratilo - nelze dorucit.
  6. Na vetsi veci nebo na to modreni ci dynko bych mu je asi poslal take. Ale jde mi o to vedet kdo kde je nablizku, kolikrat by clovek opravdu jen zasel potesit oko a dat rec.
  7. O Mechanovi uz jsem tu cetl samou chvalu, jen asi nebude v CB. Jinak v Ceske to znam, diky za pripomenuti. Jednou jsem tam byl menit baterku a pan byl fakt v cajku. Urcite tam zajdu obhlednout teren:-)
  8. Ahoj, jako neznaly pomeru bych si rad nechal poradit, na koho se obratit s pripadnym problemem. Myslim samozrejme s mechanickyma hodinkama. Asi je dobre byt pripraven na to ze muzu jednou potrebovat jeho sluzby. Pozaduji abych mohl: -beze strachu mu sverit hodinky na udrzbu ci opravy -verit tomu co o mych hodinkach bude tvrdit -popovidat si s odbornikem a neco se priucit -platit ceny bezne, ne nadnesene -potesit oko necim peknym (tim nemyslim prodavacku) Vsem kteri mi v Ceskych Budejovicich daji tip ci pridaji osobni zkusenost budu vdecny. Pripadne budu rad, kdyz se ozvou Budejovicaci. Treba casem nekdy az uvidim ze mate pekny prirustek, dovolim si pozvat vas na kavu a okouknou nejaky pekny kousek
  9. Dekuju vsem za rady a postrehy. Prisli mi nove stezejky, meril jsem je a ty puvodni jsou uplne stejne, takze to dal neresim. To ze mi to dela u dvou hodinek je asi nahoda. Na funkci to vliv zrejme nema.
  10. Pripomelo mi to spoluzaka ktereho jsem po letech potkal v baru a on mel vytetovane neco podobneho. Mel na nich za pet minut dvanact. Dali jsme pivko a jak se blizila pulnoc vsiml jsem si, ze je nervozni a porad se rozhlizi po baru. Myslel jsem ze na nekoho ceka nebo uz chce jit domu. Ale presne ve 23:55 se zvedl, dosel k velmi pekne slecne, oprel se o bar a pak ji strcil ruku pred oblicej a prohlasil : chacha, pak ze nejdou presne.... Verte nebo ne sbalil ji, na zachode mi tvrdil ze to uspesne pouziva delsi dobu. Inu kazdy na to jde jinak:-)
  11. Krome hodinek ktere tu zminujete, jsou jeste vyborne hodinky Trelock. Cetl jsem o nich vloni v Cykloservisu a koupil je. Nejsou drahe, cca 3500 kc. Nasel jsem link, ale kupoval jsem je jinde. Maji preklapeci sponu, jen me vytaci indikace sekund, ktera beha kolem dokola displeje. tu EDIT: nejak se mi nedari vlozit link vyhledavac je podle nazvu najde hned
  12. Asi to resit take nebudu, jsem holt stoura a puntickar. Take mi jde o to kdybych nektere z "cvakacich" hodinek prodal dal, abych mel klid ze jsou v poho.
  13. Nu uvidim az prijdou nove stezejky od Kubsona (opravdu je s nim perfektni a rychla domluva, klobouk dolu) tak to schvalne premerim, ale podle fotek z webu to vypada ze ty me jsou original. Chtelo by to aby napsalo svuj postreh vice majitelu Monsteru.
  14. Prave jsem si o ne radsi napsal taky
×
×
  • Vytvořit...