Přejít na obsah

bambusPS

Členové
  • Příspěvky

    22
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Omega

Návštěvy profilu

1 379 zobrazení profilu

bambusPS's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Díky moc, pánové. Toom: není to titan, je to broušený nerez PipingRock: ano, je to H60419533, klidně bez toho Jéčka
  2. Tak ještě jeden dnešní wristshot, mám z nich radost.
  3. Díky moc! Ano, nakonec jsem sehnal nové. Asi dva nebo tři roky nikde nic nebylo, poté se jich pár objevilo na ashfordu a ebayi. Přestože jsem si za ně našel náhradu v podobě zelených SARBů 017, sáhnul jsem po nich.
  4. Po delší době hledání jsem na ně nakonec narazil a objednal je...
  5. Zdravím, omlouvám se, že s tím lezu do tohoto vlákna. Dlohou dobu jsem hledal model H60419533, který je velmi podobný výše probíraným Hamiltonům. Už to vypadalo, že nebudu úspěšný a že zvolím model jako Quido. Z každého eshopu mi odepisovali, že je tento model vyprodaný a že se výroba obnovovat nebude. Nakonec jsem na stránkách Ashfordu objevil verzi Khaki Field Pioneer Mechanical a sáhnul okmažitě po ní. Nemusel jsem se tedy řešit te bílý datový věnec, který se mi také nelíbil.
  6. Hodnotím kolegu jako kupujícího. Přestože jsem tu pouze tichým členem, Fade mi důvěřoval a rychle jsme našli společnou řeč. Komunikace byla bleskurychlá a vše proběhlo přesně tak, jak jsme oba chtěli. Obchodování s tímto kolegou rozhodně doporučuji. Ještě jednou díky.
  7. Jasan, modrá je dobrá Sent from my XT1032 using Tapatalk
  8. Co se týká potápek, vzal jsem nakonec na fóru oblíbená seika SKX009 a jsem s nima spokojený. Před týdnem dorazily ze skywatches a měl jsem i štěstí, protože žádné jejich zmiňované neduhy jsem nezpozoroval. Ale na Orienty jsem samozřejmě nezanevřel a nyní koukám trochu výše. Moc se mi líbí Orient Star Classic SEL05003W0. Pořád to ve mně hlodá, že jsem si nevzal čistě bílý ciferník u Bambin. Nedávno jsi pustil Citizeny, neplánuješ Maka náhodou ty? S Bambinana, tak i s pilotkama jsem pořád nadmíru spokojený. Parádní hodinky, velmi pohodlné na ruce, odchylka strojku minimální a Bambina se nikdy neokoukají, protože cifr i ručky mění barvu s každou změnou světla. Přítelkyni se Bambina také moc líbí. Asi ji budu muset něco pořídit. Od Orientu by se mi pro ni zamlouvala řada Soma, a to ve specifikaci bílý cifr a modré ručky FER2K004W0. Jsou to první dámské hodinky s automatem a pod 5 tisíc, které mě opravdu zaujaly. Co na ně říkáte?
×
×
  • Vytvořit...