Přejít na obsah

Betmen

Členové
  • Příspěvky

    27
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Betmen

  • Datum narození 21.5.1969

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Louny
  • Fanoušek značky
    Hodinky, starožitnosti, motorky.

Betmen's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Děkuji za info. Malinko ve mě hrklo.......
  2. Omlouvám se všem za hloupý dotaz. U mého profilu se objevil status varování. Hledám co to může znamenat a bohužel nenacházím. Porušil jsem snad nevědomě pravidla ? V hodinkách chci pokračovat a velmi nerad bych měl tzv. černý puntík, neboť zde čerpám pro mě velmi hodnotné informace. Děkuji za info, abych se mohl případné chyby pro příště vyvyrovat.
  3. Slintám, koukám. Jinak pořád jezdíme autem a jíme ( zatím ). Hodinky jsem se naučil kupovat a shánět celkem levně a přiřazením jiných starších věcí našel způsom skorofinancování. Pravdou, že větu ....za to mám dvoje hodinky používám často. Dlouho mi ovšem trvalo se čehokoli zbavit. Ke všemu navazuji tzv. citový vztah a nerad se loučím.......už to skoro umím.
  4. Tyto hodinky jsem již dával na jiné vlákno. Dnes jsem je vyzvedl. Vyčištěné, jak moje paní hodinářka uměla. Nechal jsem vyměnit ručky ze svých Pospartaků. Mrzí mě to, ale jiné jsem neměl. Na dýnku číslo 2619. Myslím si, že takto jsou již OK. Může mi to prosím někdo potvrdit. Vše ostatní by mělo býti originální. Rád budu za jakékoli info. Hodinkovou nemoc jsem měl dlouho, ale naplno propukla asi před rokem. Hlavně PRIM. Děkuji.
  5. Já vím, že jich asi tolik není, ale chtěl jsem jenom podrobnější info. Třeba ručičky jsem viděl tyto i jiné, tak jsem se zeptal zkušenějších..........
  6. Prosím o pár informací k hodinkám, které jsem dnes zakoupil. Jsou v celkem hezkém stavu, pouzdro není zrezlé, ani nijak zvlášť poškrábané. Na dýnku je číslo 2619 a uvnitř znak Chronotechna. Vím, že jde o předchůdce Prim, ale přesto bych chtěl vědět něco více. Děkuji.
  7. Betmen

    Identifikace Fortisek

    Dobrý den, v sobotu jsem náhodou zakoupil od starožitníka hodinky Fortis. Identifikaci již mám. Škoda je, že jim chybí jedna ručička ( od pondělí jsou již v servisu ). Víte o nich něco bližšího ? Setkali jste se s nimi ? Sbírám hodinky - hlavně PRIM a tzv. komun. dobu. Tohle je pro mě celkem rarita. Dva dny jsem si je užíval. Bohužel do nich nějaký hodinář šikula sahal. Po servisu budou OK. Díky za info.
  8. Omlouvám se za další dotaz. dnes jsem koupil hohdinky Prim Quartz ( 150,- Kč ), úplně je nevyhledávám, ale byly v dobrém stavu + použitelný hezký tah. Údajně jsou z tzv. komunistické doby. Můžete mi je pomoci identifikovat. Jedná se o originální PRIM a ne novodobé MPM. Děkuji.
  9. Dobrý den, dlouho jsem čekal a sháněl Prim Sport I. Skoro po roce se na mě štěstí usmálo a získal jsem je od svého známého starého hodináře. Sklíčko jsem musel nechat vyměnit. Vše ostatníby mělo být původní a originální. Dokážete mi to prosím někdo potvrdit, nebo vyvrátit. Včera se mnou byly prvně venku a právě teď leží samozřejmě vedle mě.
  10. Jedná se tedy o originální hodinky PRIM. Pouzdro i mám, ale nerad míchám dvě věci do sebe. Dělám si soukromé muzeum minulé doby v domě ( foto, keramika, hodinky ) a to co nebylo tenkrát pro mě není tzv. košer. Chtěl bych mít vše, jako tenkrát.......
  11. Dobrý večer, pomůžete mi prosím s určením hodinek PRIM. Jsem tzv. na vážkách. Jejich majitel mi tvrdí, že je takto koupil. Dtto paní hodinářka potvrdila originalitu, ale kolega tvrzení rozporuje složeninou z více kusů. Nechtěl bych mít ve sbírce něco, co není Prim. Bohužel je neumím i s dostupnými materiály identifikovat. Velmi děkuji za případné informace.
  12. Bohužel nevidám slíbený odkaz - tak ještě jednou - kufry na hodinky. http://www.numismatika-ostrava.cz/cz/detail/781-sberatelske-potreby/1123-safe/1128-ruzne-obory/1133-hodinky-a-sperky/13602-hlinikovy-kufrik-na-hodinky-ci-sperky-18-poli.html
  13. Kufříky kupuji zde : http://www.numismatika-ostrava.cz/cz/detail/781-sberatelske-potreby/1123-safe/1128-ruzne-obory/1133-hodinky-a-sperky/13602-hlinikovy-kufrik-na-hodinky-ci-sperky-18-poli.html
  14. Včera jsem doplnil PRIM do svých původních kufříků. Dalších cca 40 ks na kufříky čeká, až přijdou........
×
×
  • Vytvořit...