Přejít na obsah

Franta gmt

Členové_50
  • Příspěvky

    76
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Gottwaldov
  • Fanoušek značky
    Steinhart , bronzové a mosazné hodinky

Návštěvy profilu

2 894 zobrazení profilu

Franta gmt's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Já taky, ale mě se líbí kov do žluta. Některý bronz je do červena - speciálně některé čínské pouzdra. Mosaz je žlutý vždycky.
  2. Já jsem v bazénu u Steinhart Apollon ( bronz ) nebo Armida ( brass ) nezaznamenal nějaké velké změny. Relativně jde zrychlit " patinací" neagresivně močí přes noc.
  3. podle: 1. cena 2. typ 3. velikost Safír a automaty beru jako samozřejmost. (Jinak moje první byly quarz )
  4. Většinou se dělají bronzové. Mosaz je hned nahoře - Armida. Mosaz je většinou zlatavý. Bronz závisí na procentu mědi. Čím více mědi - tím více do červena. Mně se osobně zrovna dočervena nelíbí. Levnější jsou mosazné díky značky. Nejdražšší je klasika bronzová Panerai. Patina se dá různě upravovat - většinou se to dá vrátit. Taková klasika Panerai :
  5. TFUJTAIFL tehdy jsem se rozhodl za za poloviční Apollony. Doposud mi to vadí.
  6. Já bych osobně podle "legislativy EU" zrušil matoucí termín "chytré hodinky" a označil povinně za "ČASOMÍRU ukazující telefon připevněný na ruku".
  7. Je to ANCON M26 TANK dělali to i v zeleném - což se mi líbí víc. Dá se to občas koupit mimo ČR přes internet, protože je to vyprodané. Velké bronzy dělají Narval 7, Heroic 18, Helson, Zelos.
  8. Po určité době jsem zjistil, že se mi líbí většinou bronzová nebo mosazné hodinky. Vypadají "lehce ošuntělé" a patina jim dává nádech starobylosti. Často se dostanu do tropických oblastech ( Afrika nebo Jižní Amerika ) a bronzové nebo mosazné hodinky jsou ideální. Pokud jsi "fanda" bronzu nebo mosazu hodinek pošli fotku vašich hodinek .
  9. Franta gmt

    Invicta

    Kdosi tady psal že to jsou předražené krámy - myslím že jsou všechno, jen ne předražené - ale nesmíte je kupovat u nás, kde se z nich snažili udělat exkluzivní zboží. Je jich obrovské modelové množství - ale normálně vypadá tak 5% - max 10%, Zbytek vypadá jak obrovské cirkusáky pro černochy (nemyslím to nějak antirasově), ale hodí se k těm velikým hochům s tlustýma zlatýma řetězama z filmů a pokud ještě vynechám quarzky a různé opravdu prapodivné kreace. Měl jsem 2x s automatikou miyotou a šly dobře, Škoda že některé typy dělají jen s baterkou a hlavně chybí safír. Nicméně jsem přešel na hodinky jiné kategorie. Vůbec bych ale Invictu nezavrhoval - třeba typ submariner dělá dnes spoustu firem a nikterak se za to nestydí. Snaží se nabízet i rúzné typy se švýcarskou automatikou - ale to už jsou za tu cenu lepší asi jiné značky.
  10. Doplňuji o obr - v příspěvku se nepovedlo
×
×
  • Vytvořit...