Přejít na obsah

pavel_h

Členové_50
  • Příspěvky

    151
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli pavel_h

  • Datum narození 13.1.1982

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

4 993 zobrazení profilu

pavel_h's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Předevčírem jsem si byl pro HOKA ONE ONE challenger atr5, celkové nadšení zmírňuje jen překvapivě mizerná trakce na mokrém asfaltu.
  2. Včera večer jsem byl svou přítelkyni představit rodině. Moje žena se chovala jako idiot.
  3. Trikrat Boston a Boxer to musis mit o zabavu postarano......
  4. Vše proběhlo přešně dle domluvy dávám 10 kladných bodů z 10.
  5. Jedine dvoutunove auto co mam v garazi zere naftu a vejde se tam pet lidi, pes a kocarek.... To druhe melo v serii jenom o ctyricet koni vic, a nejezdi na gumach z Priusu. Jo a ma o 400 kg mene jak GT :-) PS: na useku kde to neznam, me sfoukne dobre rizena silna predokolka a vubec se za to nestydim......
  6. Ahoj, To ze GT86 je extreme zabavne auto naprosto uznavam, jeho vyhodou je ze se ta zabava odehrava v rychlostech kdy normalni smrtelnik je schopen reagovat a pripadne neco delat. Pribeh o zostuzenem GTR na slapech vypovida spise o totalni neschopnosti ridice GTR nez o rychlosti GT86. Popravde 86 JE pomale auto a to jak v primce tak na zatackovitem okruhu. PS: ten samy ridic v GT86 by sam sebe v gtr predjel asi o minutu jen od prehrady nahoru na vyhlidku.
  7. Ahoj, Jeden skoro rocni Boston prave chrape - hlasite vedle me na sedacce. Pavel
  8. http://media.novinky.cz/489/344895-gallery1-nurk7.jpg Kriminalista Pavel Bojanovský. Jen doufám že to není to co mám na mysli.
  9. Nezastavam se policajta. Jednou me ale odzbrojil policista v podobne situaci. Na muj argument ze vsichni odpovedel: pane ridici vite jak se lovi kachny? Vezmete flintu a vystrelite do hejna, jedna spadne.......
  10. Aha a ja mel pocit ze reagujes na ty bejvalky ne na motoruku........
  11. Ja jsem zastance pomerne radikalniho reseni ktere se ale nikdy nesetka s uspechem. Rizeni auta/motorky ma byt "vysadou" ne pravem. Je to o reakcich, postrehu, schopnosti odhadovat rychlost a vzdalenost a spouste dalsich senzomotorickych vlastností. Pokud nekomu nejsou vrozene nebo je neni schopen získat pak za volantem nemá co dělat.
  12. Narovinu silne pochybuju ze te ceska uroven autoskolstvi dokaze pripravit na realitu provozu. Pokud jsem drzitelem B je zde predpoklad ze se v provozu dokazu pohybovat. Pokud ne je jen na mem vlastnim usudku zda 125 dokazu zkrotit. Motorky me zivi par let a 125 je v provozu bezpecnejsi nez 50.
  13. Bohuzel az od ledna 2013 bude platna novela opravnujici drzitele B ridit skutr do 125
  14. Todle jsem nepobral zase já. Ale ten důvod proč ano nebo ne - je jen a pouze ta přidaná hodnota a ten příběh stojící za tou značkou. Nic víc, nic míň. Stojí ti za to si připlatit ano/ne tečka. Příběh za jinou značkou ti je osobnější? Zvolíš si logicky ji. Dneska je na trhu spousta špičkových kol a spousta kol s vynikajícím poměrem kvalita/cena. Dovolím si tvrdit že RB splńuje obě kategorie. A když dojdou racionální argumenty pro nákup vstupují do hry emoce.
×
×
  • Vytvořit...