Přejít na obsah

Pafelik

Členové_50
  • Příspěvky

    557
  • Registrace

  • Přítomen

8 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

10 151 zobrazení profilu

Pafelik's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Za mě teleskop dobrý. Nemusíš toho ani tolik umět, aby ses dokázal slušně ubránit a navíc je výhoda, že toho člověka můžeš jen sešvihat a nemusíš mu ublížit. Podle mě je to ideální nástroj na zvládnutí situací, ve kterých nejde o život a kde by byl nůž už moc. Když na tebe nastoupí nějakej Bruce Lee, tak ti to omlátí o hlavu, ale to se hold nedá nic dělat.
  2. http://www.facebook.com/cipa.store Dovolím si takové menší reklamní okénko. Když u pokladny řeknete heslo "Kozí dojí krev" nebo pro méně otrlé "Chronomag", tak u nás máte pěknou slevu. Máme myslím spoustu moc dobrých věcí za rozumné ceny, takže jestli to máte kousek, tak se přijeďte podívat.
  3. Já ty Moony úplně miluju! Doporučuju PhenomeNato strapy. Super kvalita a vypadají skoro jako origoš Omega. Za cenu jednoho originálního můžete mít čtyři.
  4. Na chvilku jsem je opustil, ale nemohl jsem bez nich být...
  5. Nějak mi to sem ty fotky hází na stojáka...
  6. Já na to mám holster :-)
  7. Zbraň bez náboje v komoře nosit nechci. To vím, že by nemuselo klapnout v momentě, kdyby byl opravdu průser. Každopádně se začíná blýskat na lepší časy. Teď jsem vzal G43 do přírody v noci a zkoušel jsem jak funguje ta svítilna s laserem. V kombinaci s těma tritiovými mířidlama je to fakt boží kombo. Nebál jsem se vlka nic. Takže dávám G43 ještě šanci, protože ve tmě je to fakt neuvěřitelný vybavení. Musím to někdy zkusit na venkovní střelnici ve tmě.
  8. Vypadá to, že tyhle u mě chvilku vydrží. Nikdy bych neřekl, že budou tak pohodlný.
  9. Možná je to jen v hlavě, ale revolver ve Sticky holsteru mi připadá úplně neškodnej. Dám si to za kalhoty, strčím to do tašky, do kapsy. Tak nějak se toho nebojím. Promáčknout spoušť dá hodně práce a je téměř vyloučené, aby se to stalo nějak omylem. I kdyby to někdo našel a vyndal, tak už musí vyloženě chtít to zmáčknout, aby to vystřelilo. Když si dám ten holster s Rugerem do auta mezi sedačku a středovou konzoli, tak se nebojím ani toho, kdyby zbraň někam zapadla. I kdyby se válela na zemi v holsteru, tak se nic nestane a nestane se nic, ani kdyby to vypadlo z holsteru. Není to tak, že bych byl nějak neopatrný. Tohle jsou jen extrémy, ke kterým by mohlo dojít, ale zkrátka ten revolver mi nějak v tomhle sednul. Od té doby, co ho mám, konečně nosím... Z Nabitého Glocka mám prostě větší respekt, ale chci to nějak překonat. Kdybych si měl vybrat s čím se budu bránit, tak je výběr úplně jasný.
  10. Jsem otrávenej... Pořídil jsem G43, dal jsem na to svítilnu s laserem Streamlight, mířidla Truglo TFX omotal jsem to Talon gripem, koupil jsem jak Sticky holster, tak IWB kydex. Je to pecka, vypadá to krásně, funguje to krásně, střílím s tím přesně, ale NENOSÍM TO... Ach jo. Každý den sáhnu po Ruger LCR, hodím ho do Sticky holsteru a pak to hodím to do tašky nebo když mám volno, tak to fláknu do kapsy u kraťasů, vozím to v autě mezi sedačkou a konzolí nebo prostě to někde mám. Když potřebuju, tak to dám za kalhoty... Bohužel to pro mě je jediná nositelná věc a nemám u té zbraně strach nechat jí jen tak v pouzdře nechat třeba v tašce v práci. Nabitýho Glocka musím mít jen u sebe, jinak mám z toho strach. A mít zbraň pořád u sebe je pro mě, vzhledem k práci, způsobu života a oblečení, docela opruz... Potřeboval jsem se vyblejt tady, páč mě to fakt sere. Vyhozená spousta peněz a teď vím, že to na 99% zase nebudu nosit...
  11. Já si tam kdysi kupoval ty šedé semišky Sweyde a musím říct, že je to boží bota. Láká mě si objednat další druhy ze Švédska..
  12. Nejsou moje. Jen mi to přišlo škoda nevyfotit. Taková sestava se zas tak často nevidí...
×
×
  • Vytvořit...