Přejít na obsah

stefan2

Členové_50
  • Příspěvky

    56
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Omega, Jaguar

Návštěvy profilu

1 520 zobrazení profilu

stefan2's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Díky za moc hezkou recenzi. Sám jsem o nich uvažoval a tohle je radost číst.
  2. Ve volném čase jsem zrenovoval 3 auta a protože jsem to dělal pro sebe tak jsem spoustu součástek, které jsem vyndal rovnou preventivně nahradil novými a ty staré i když funkční jsem už do auta nevracel. Postupem času se mi začala plnit garáž nejrůznějšími díly. Protože pro to není tady v ČR moc kupní síla - renovoval jsem především Britská auta (MINI, Rolls, Daimler) tak bych to chtěl inzerovat na Ebayi, protože ostatně tam jsem také celou řadu věcí nakoupil. Bohužel se mi nedaří při vystavování položky toto dokončit, protože uvíznu na nesmyslném poštovném, které se mi snaží Ebay k položce připočíst - z mého nastavení vznikají absurdity jako že bych měl z Prahy do Německa posílat něco Americkou poštou - takže to pak vyjde takové poslání nějaké drobnosti třeba na 5.000,- Kč. Nemá tu někdo zkušenosti s prodejem na Ebayi? Byl bych moc vděčný pokud by mi někdo osvětlil jak to funguje s tím poštovným. Díky!
  3. Ok :-D i tak díky :-D stavím se tam tedy na kafe a rum :-D
  4. Z webshare tahám ty filmy právě na ten NAS - raspberry mám v šuplíku.. Ono se dá do KODI tahat přímo z webshare? Mám tam premium tak mě to zajímá. To jsem nějaký hodně zastaralý koukám když všechno stahuju a pak skladuju TB úplně zbytečně :-D
  5. Dneska pro změnu na oběd MINIm :-) aby se nenudil v garáži :-)
  6. Vím je to trapárna za pár korun, ale i tak dělají radost :-)
  7. Je to strašný. Po té změně je to katastrofa. Přijde mi že spousta lidí odešla a už tam nechodí pravidelně. Předtím tam chodila spousta lidí se tam i jen tak dívat co by si mohli koupit, co by se jim mohlo doma hodit. Minulý měsíc jsem tam dražil několik věcí a i když to byly zajímavé věci jako třeba kvalitní horské kolo, nebo iPhone, zkrátka věci které tam předtím jeli hrozně tak teď byl problém aby vůbec někdo přihazoval. TO nemluvím o tom že ovládání je strašné. Mě třeba ani nefunguje to hlavní vyhledávání a když už začně fungovat tak třeba hledám "židle" a ono mi to našeptá "žit" a vyhodí mi to nějakou loutku žida, no naprosté nesmysly takže se ani nedivím že to lidé nepoužívají, protože tam nejde nic najít.
  8. Chápu šlo mi o to aby se na ně aspoň někdo podíval a třeba i řekl jestli se vyplatí je vůbec opravovat. K sehnání zatím jsou dostatečně ke koupi třeba repasované nebo z jiného auta. Spíš si myslím že bude obecně problém s tím, že jsou ty hodinky 40 let staré. Ta auta nejezdila nikdy nějaké extrémy aby to bylo zničené po mechanické stránce. Spíš to bude otázka nátahu apod. Pokud by to bylo nerentabilní tak bych je alespoň prodal na náhradní díly někomu jinému kdo má třeba prasklé sklo nebo je má jinak poškozené.
  9. Už vidím v tom archiu že je to často HD to je super. Akorát nemůžu nikde najít cenu :-D ale zaregistruju se a uvidím. Díky za super tip.
  10. Díky moc a kvalita je nějaká kompromisní? Předpokládám že 4K to nebude.
  11. Já měl taky hliníkový a mlátil jsem s nima všude kudy jsem chodil. Jak jsem si na to chtěl dávat pozor tak o to víc jsem vždycky do něčeho vrazil. Nakonec jsem je prodával s nějakým jen neznatelným škrábanečkem na skle.
  12. Ta kavárna to je nádhera :-) Mají tam i dobré kafe?
  13. Super tip. To by mě vůbec nenapadlo.
×
×
  • Vytvořit...