Přejít na obsah

spidulka

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Zenith , Rolex

Návštěvy profilu

1 172 zobrazení profilu

spidulka's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Vystál jsem si frontu i při odletu - nechápu co tam řeší - pak jsem proběhnul obchody a narazil na ten model baráku z umělé hmoty / nic moc / a z kovu v podobě přivěšku na klíče , celé to bylo takové " placaté" a pak měli ještě jednu skoro stejnou stejnou ale ne tak placatou verzi na stolek. Je to z kovu tak nevím jestli to projde. Teď jsem přiletěl tak zitra to vyfotím mobilem a pošlu jesti je to to pravé.
  2. Normální obchod se suvenýry nebo hračkařství ? Mám za sebou asi 3 " mally " se ženou tak dalsi asi nedám není nad to procházet 6 hod hyper - super krámem kde mají totéž co všude jinde -jenom je toho fakt hodně - ale suvenýry na letišti jsou v pohodě.
  3. Co by to mělo byt ? Mam s sebou manželku tak na velký courani to nebude ale jestli je to neco v dosahu haly tak se mužů pokusit . Snad me nezastaví odbavení. Cestou sem jsem neměl zajištěny přednostní servis a čekali jsme ve frontě 2 hod 20 min.
  4. Kouknu se . MÁm na hotelu slabou wifi a durt vypadávám.
  5. Pánové nemáte někdo osobní zkušenost s letištěm v Dubaji ? Moje hodinkové chutě mi tady kazí samé nabídky " super kopie Rolex" se kterýma se na mě vrhají na ulici jen co vylezu z taxíku. Takže mi zbývají obchody na letišti při cestě zpět do vlasti. Za "commenty" děkuju předem.
  6. jsou na 110% originál - koupený v Praze , v Antiku v Železné ul. Všechno je původní. Včetně modrého ciferníku. Bohužel vzal zasvé , stejně jako ručičky .
  7. Pro všechny , kteří si berou hodinky k moři . Na místě bych se hádal, že se tam nedostala ani kapička ,ale asi to vážně chtělo před dovolenou nechat zkontrolovat a přetěsnit ....
×
×
  • Vytvořit...