Přejít na obsah

Forncz

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Forncz's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak hodinky jsem zakoupil. Byl jsem uz I v hodinarstvi Bechyne, hodinky jsou v absolutne perfektnim stavu, nepotrebuji vubec nic, vcetne prezkouseni vodotesnosti jsem platil NULA. Velka poklona panu hodinari. Ovsem minus je, ze nemam zadnej papir od nich,... Inu, zatim nechci prodat, chvilku unosim,... mozna za par let prodam jako vintazky. Diky vsem za nazory.
  2. V utery uvidim nazivo, pak se rozhodnu. Ja myslim, ze cena je dobra. Uvidim az je uvidim. Diky ale vsem - ted jsem si to po sobe precetl a ono to vyznivalo ironicky, ja to tak nemyslel!!! Ja vim, ze je to na mne / ale pomohli jste mi, ze jste mi vicemene rekli, ze cena je rozhodne dobra, nebo teda neni nad trzni cenou. Ted jen zalezi na mne osobne, jestli se mi budou libit.
  3. Hmmm. Tak tedka teda nevim, co si mam myslet. Jinymi slovy, tu hodnotu kolem tech 600-700e to ma, cena 500e je dobra, ovsem otazka je, jestli to za to stoji. Hm. Takze jste mi pomohli a nepomohli. Diky za nazory.
  4. Nabizi je za 500e, ovsem otazka je, jestli to tu hodnotu ma. Myslim, ze je moc nenosil, spis bych rekl, ze je mel v sejfu. Tak pokud to neni super uzasnej kauf, tak ok - taky nemusim mit vsechno, zejo.
  5. No jo, ja jsem vedel... No mam tu ted vice problemu naraz ale posilam fotky kolegy z iphonu, omlouvam se za kvalitu - vic jsem z kolegy nevyrazil. Hele, nemyslim, ze je to ojeb. Kupoval to pred lety, nez se ozenil, tzn. muze to byt deset let a vic, tak si trebas uctenku nenechal. Omlouvam se jeste jednou a moc poprosim tentokrat o rady. To cislo zkusim zjistit v to utery - ale ted by mne zajimal nazor na ceny,... a radu. Dekuji.
  6. Ahoj, jsem lama a newbie v hodinkach, ale takrikajic se mi ohromne libi. Mam dotaz na hodinky Longines Admiral, Chronograph automatic, calibre 650 (to je videt na fotkach hodinek a na prilozenych dokumentech) - kolega mi je tu v praci nabizi k odprodeji. Na hodinkach je jenom Longines Automatic, nahore, jinak nic. Na dokumentech je napsane Longines Admiral, Calibre 650. Nemel bych obavu k pravosti... Absolutne je nemuzu nikde najit, protoze maji jinak rozlozeny budiky a jiny rucicky, nez co mi ukazuje google pod Longines Admiral... No proste je nemuzu najit. Rozlozeni budiku toto, vcetne datumovky: http://www.google.com/imgres?start=155&sa=X&hl=cs&rlz=1T4GGHP_csIT496IT496&biw=1280&bih=820&tbm=isch&tbnid=0ZydOQv9bPsqoM:&imgrefurl=http://watches.infoniac.com/column-wheel-chronograph-watch-longines.html&docid=oNrsD8_RVpbUkM&imgurl=http://watches.infoniac.com/uimg/max-column-wheel-chronograph-watch-longines.jpg&w=1146&h=1503&ei=QL5XUvjwHo_M0AXjmoDIBA&zoom=1&ved=1t:3588,r:75,s:100,i:229&iact=rc&page=6&tbnh=194&tbnw=143&ndsp=36&tx=75&ty=88 Ovsem rucicky oproti "standardu" - co mi ukazuje google jsou taky kremove bezove, nic cerveneho. Bohuzel si nepamatuje cenu... ma k tomu original dokumenty, ale zatim mi ukazal jenom fotky, je videt, ze jsou prakticky nenosene. V utery je takrikajic dostanu do ruky. Moje dotazy. 1) Na co se koukat, na co si dat pozor, jak zjistit presne model? 2) Jaka by byla ferova cena? Kdybych rekl, ze jejich stav je 90 procent? Omlouvam se - jde o takovou slepeninu bez fotek. Ty bych mohl dodat ale pozdeji a kvalita nulova - vy to treba nekde vystourate... Predem diky!!!
  7. Diky za tipy... SNE039 ne, to je temer nerozeznatelne od tech co mam na ruce. Kouknu na ty Seika... a v klidu se rozhodnu.
  8. Ahoj. Myslim, ze tuhle diskusi zahajuju a pritom bylo jiste diskutovano predtim asi tisickrat... Tak se omlouvam, ze Vas budu obtezovat... Vlastnim hodinky seiko, presne tento typ: http://www.ebay.com/itm/Mens-Seiko-Sapphire-Titanium-100M-Wristwatch-Blue-Dial-7n43-0AS0-/190900956273 A jsem naprosto spokojenej. Jedinej problemek kterej mam je, ze uz zacina titan vypadat osoupane. Tak jsem si rikal, ze bych zaktualizoval. Jsem extremne linej, takze mi quartz nevadi. Seika se mi libi, jsem s nima spokojenej... Chvilku jsem uvazoval o Sandoz submariner, ale... mno proste nevim. Mam strach poslat prachy nekam do hongkongu a mit pak strach jestli mi prijde original. Cenove je to prijatelny,... Rad bych sehnal neco neokoukanyho a tyhle kopie rolexek... inu nevim. Rad si necham poradit, pokud nekdo chce prodat pekne oblekovky a da peknou cenu, treba bych i koupil od odborniku,... pokud ma nekdo zkusenosti z objednavkou ze zahranici a doporuci neco fajn... Chvilku jsem mel cukani u teto nabidky na amazonu, je to fakt levnejsi (podstatne) nez jak se da sehnat ted v CR: http://www.amazon.it/Seiko-Alarm-Chronograph-SNAF20P1-Orologio/dp/B00BKYDAJS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381176642&sr=8-1&keywords=SNAF20P1 le nejak mi to nesedi. Prijdou mi preplacane. Kdyby tam nemely tolik ciferniku... Nemate nejaky tip v podobne cenove relaci? Neco ve sleve? Byl bych rad... Diky.
×
×
  • Vytvořit...