Přejít na obsah

mr.BSE

Členové_50
  • Příspěvky

    396
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli mr.BSE

  • Datum narození 6.5.1986

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

mr.BSE's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. mr.BSE

    Zase ta Monstra

    Po "sto letech" přihodí fotku Monster. Pořád je mám a pořád je zbožňuju [emoji2]
  2. mr.BSE

    Zase ta Monstra

    Lumi je špičková :-) hraje Artas ;-) Odesláno z mého YOGA Tablet 2-1050F pomocí Tapatalk
  3. mr.BSE

    Zase ta Monstra

    Jenom taková demonstrace toho, jak vypadá lumi na starých Monstrech :-) (sorry za špatné zaostření, bohužel to kamerka tak blízko nezvládne)
  4. Částečně asi ano, ale i když porovnám M9A1 s jinými (těžšími) zbraněmi, např. CZ75B tak kope i tak méně. Což by podle tvé teorie neměl, když je CZ ještě těžší Odesláno z mého YOGA Tablet 2-1050F pomocí Tapatalk
  5. Čau, pokud chceš něco co nemá každý a na střelnici budeš výjimkou a zároveň však kvalitní zbraň na nošení i střelnici tak doporučuju Steyr m9a1. Mám ji jako první vlastní zbraň a nemůžu říct půl slova proti. Zrovna jdu že střelnice, kde jsem tam poslal 100ks prebijenych a bez jediného problému. Mám odstrileno cca 700 nábojů a zadrzky jsem měl celkové tři a vždy u prebijenych Limitu. Další super věc je, že oproti G19 min kope. Díky hlubokému úchopu. Má perfektní miridla. Pokud ti sedí na držení, tak vřele doporučuju. Klidně napiš PM, pokud máš nějaký dotaz.
  6. Já jsem vzt potrubí montoval s DW290 a taky naprosto v pohodě. K tomu navíc veškerý práce na motorce, kole, baráku... I střelnici zvládly v pohodě
  7. Byl jsem na to stejně. Jen jsem nechtel viditelný kladivo a čekat na q100 se mi nechtělo. Nakonec vyhrál Steyr a jsem velice spokojen :-)
  8. Rozumná volba je A, B, E.
  9. Ggrand má pravdu. Nám dokonce řekli, že pokud jsme udělali chybu při volbě skupin máme smůlu. Chybu proto, že se měnily formuláře a u starých se krizkovalo nehodici a u nového hodící...
  10. Záleží na komisaři. Já jsem u A, B, E střílel a rozebíral jen krátkou. Kamarád u stejných skupin rozebíral pistoli, malorazku i brokovnici a střílel z pistole a malorazky. Na stejné střelnici, s jiným komisařem.
  11. Řešil jsem stejný problem, nakonec jsem skončil u Steyr M9A1. Pomohl bych Ti, ale jsem z Brna. Kupoval jsem v Beareka. Střílel jsem z PPQ, G19 a nakonec vybral toho Steyra a jsem maximálně spokojen. Neměnil bych ani za PPQ ani za Glocka.
  12. oprava odkazu: http://www.alfatactical.cz/magtech-naboje-magtech-9mm-luger-9c-jhp-celoplast-s-dutinkou-745-g-115-gr-50-ks.html
  13. Díky, ale já už to mám vyřešené. Jen čekám na vydání ZP.
  14. Mně řekli na PČR, že formulář na doktora neexistuje... Čert aby se v tom vyznal :-D
  15. Jedná dobrá rada: neexistuje formulář na zdravotní způsobilost. Kazdej doktor jej vypisuje sám., musí jen obsahovat jistě náležitosti. Většinou tam bývá vše, ale často doktor opomene zapsáno kolikate povolení za kalendářní rok vydal. Takže na to bacha, kolegu s tím vyrazili. A nákupní povolení jde až po vydání ZP, je potřeba tam zapsat číslo ZP. Jedná se o 5 dnů starou zkušenost z Brna.
×
×
  • Vytvořit...