Přejít na obsah

pohlodekj

Členové_50
  • Příspěvky

    116
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Rolex, Prim, Longines

Návštěvy profilu

1 865 zobrazení profilu

pohlodekj's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Já se musím přiznat, že bych do barevných taky nešel, ale třeba 20ti leté dceři se zas nelibí žádné Rolex, až na barevné OP. Takže asi nějaká cílovka bude
  2. Nn, není to bicolor. Ale snad na všech fotkách, který jsem vyfotil ta luneta háže barvy skoro jako do žlutého zlata. V reálu tak naštěstí nevypadá, protože nejsem zrovna velký fanoušek bicoloru, ale třeba do toho taky jednou dozraju. Dřív jsem taky nechápal, jak se někomu můžou líbit rolexky . Jinak 4 měsíce čekačky na DJ mě docela překvapily. Nabyl jsem tu na fóru dojmu, že to není úplně TOP žádaný model (já je teda dost žeru ), tak že budou brzo k dostání.
  3. Po čtyřech měsících čekání jsem se konečne dočkal svých prvních Rolex
  4. Tak to já zatím na DJ 41 čekám už něco málo přes 3 měsíce
  5. Ahojte, poradíte mi nějaké dobré zahraniční stránky zaměřené na Rolex? Ďekuji
  6. Ta korunka tam fakt moc trci. A cena? Na to ze jich vyrobi jen 50, tak je to asi pochopitelne. S ohledem na cenovou politiku Eltonu mi to pripadne jeste normalni.
  7. Ja byl před dvěma týdny u Bechyněho, šel jsem tam původně omrknout DJ, ale nakonec mě chytili explorery I. Tak nějak bláhově jsem si myslel, že je to je model o který není takový zájem a že by mohl být časově dostupný. Slečna mě vyvedla z omylu, když mi oznámila, že se mám připravit na čekací dobu až 12 měsíců .
  8. Pekny, tak trochu explorery v modre. To by se mi libilo
  9. Dnes u Bechyneho. Puvodne jsem sel vyzkouset jine rolexky, ale ty explorery me dost mile prekvapili.
  10. Na kolik vyjde jubilee, kdyz ho kupujes samostatne?
  11. Na 34 teda fakt vypadaji na tve ruce slusne.
  12. Zdravím všechny rolex odborníky a nadšence. Zatím nemám žádné rolex, ale vážně zvažuji nákup DJ 41. Chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo osobní zkušenost s náchylností fluted bezel vs. smooth bezel na poškrabaní. Děkuji
×
×
  • Vytvořit...