Přejít na obsah

guzmic

Členové_50
  • Příspěvky

    4 799
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli guzmic

  • Datum narození 12.7.1984

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Horní Uhry a přilehlé okolí
  • Fanoušek značky
    Prim, Omega, Seiko a nemám rád Rusko.

Návštěvy profilu

10 085 zobrazení profilu

guzmic's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Gratulace Plzni, dnes Sparta tragická, stále ale věřím, že zajíci se budou počítat až po honu a Sparta jich bude mít nejvíc.
  2. tpč. mě dnes jebne.... já jsem to tušil, že dostanou klepec.
  3. Sorry, nemyslel jsem to na tebe nijak útočné, já jsem optimista a fakt se mi český fotbal teď líbí (myslím klubový) na reprezentaci mám opačný názor tam to za mě stojí za hovno, ale nemyslím hráče. Od trenéra nahoru a Hašek je za mě volba nouze...
  4. Blbost, české týmy mají letos formu na 1* i když by teď obě dvě pražské S vypadnuly, bude to nejlepší fotbalový rok za X let. A hráče máme teď taky v dobré formě, brankaři Hrubý, Kovář, Staněk a u útočníků je takový přetlak, že některý bude muset Hašek nechat doma.
  5. Hergot, zatím je to nějaký vlažný a opatrný, snad se Sparta ve druhé půlce chytne.
  6. Líto mi ho teda nebylo, ale seriál je to naprosto dokonalý. V pátek jsem dal film Ferrari, to je pro autičkáře pochutnání. https://www.csfd.cz/film/1000599-ferrari/prehled/ Včera jsem našel český film Přišla v noci a to mě teda nějak nebralo, takový šedý průměr. Ale hodně se mi líbí Annette Nesvadbová, takže nakonec spokojenost. https://www.csfd.cz/film/1295539-prisla-v-noci/prehled/
  7. Snad jo prvních 15 min byla Slavie lepší, pak chvilku hrála líp Sparta, od 40-60 min zase na koni Slavie ale od branky na 2:1 se mi hra Sparty líbila víc, za mě zasloužený a hodně vybojovaný postup.
  8. Pohár i ligu snad vyhraje Sparta
  9. Můj tip: Plzeň postup Slávie vypadne Sparta postup na penalty
  10. Dnes Sparta na 1* krásný fotbalový zážitek.
  11. Dnes to chtělo aspoň bod. Furt je to ale poločas, doma budou lepší a stále věřím že postoupí.
  12. Máte bodů dost a náskok na Plzeň dostatečný. V pondělí jsem kolegovi v práci jsem ukazoval toho našeho nového útočníka Ikugara, (fandí Trnavě) ten se smál, že nechytnul se ani v Trebišově a co chce dělat v první lize. Šup a hned gól.
  13. Včera mě po dlouhé době potěšil Zlín, škoda ztráty dvou bodů, takové týmy jako Slavie, by jsme doma měli porážet.
×
×
  • Vytvořit...