Přejít na obsah

jareek

Členové
  • Příspěvky

    30
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

1 201 zobrazení profilu

jareek's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Dovoluji si změnit téma a vyjádřit velký dík ONYXu za vynikající práci. Děkuji za záchranu mých hodinek Tissot, které byly již v žalostném stavu. Hodinky jsou opraveny perfektně. Ještě jednou děkuji. Jarda
  2. Omlouvám se za použití tohoto vlákna na soukromé zprávy Jarda
  3. Rudo, dovoluji se oslovit tě touto cestou. Jsem Tvůj nový zákazník, poslal jsem objednávku mailem na obnovení luminoforu v mých PAM233. Ujmi se prosím nového člena obdivovatelů ONYXu. Velké díky. Jarda
  4. Děkuji Vám za objasnění problému, a zejména Onyxu za velmi cenné informace.
  5. Ano, přesně o tohle jde, děkuji ti moc za osvětlení problému. Současně se musím omluvit za původně nejasný popis problému. Snížení jasu, které je na fotce vzniká v mém případě hlavně při umělém osvětlení žárovkami LED. Ručky jsou přitom mnohem jasnější než značky.
  6. Myslím, že můj popis v minulém příspěvku není moc jasný. Musím dodat, že ten popis se týká proměn osvětlení luminoforu ve dne, za různé intenzity denního světla. V noci po setmění svítí značky zeleně. Jsou-li před tím osvětleny dosti velkým jasem, vydrží značky svítit zeleně asi jen cca půl hodiny.
  7. Zdravím všechny, a zvláště šikovné kluky z Onyxu. Chtěl bych je poprosit o radu. Jedná se o mé PAM233. Vadí mě na nich jedna věc, a to je luminace na značkách ciferníku. Pokud je dostatečné osvětlení, je čitelnost značek na ciferníku velmi dobrá. Značky jsou krásně bílé a jasné. Jakmile se ale osvětlení zmenší, značky na ciferníku ztmavnou na tmavě šedou barvu a navíc jsou značky velmi tenké. Za šera jsou značky na ciferníku špatně vidět, zatímco ručky jsou vidět krásně. Příčina je zřejmě v tom, že barva luminoforu když není osvětlen je tmavošedá, takže na černém ciferníku je velmi špatně vidět. Hodinky jsou staré víc jak deset let. Poraďte, jestli by pomohlo obnovení luminoforu na značkách číselníku a jestli to v Onyxu je možné udělat, a kolik by to mohlo stát ? Moc děkuji všem, kdo může přispět radou, nebo svou podobnou zkušeností.
  8. Neležel by tam prosím někde na ulicích Tokia PAM233 ??
  9. Ani na ně nemakej !! Jsou nádherný !!
  10. Chtěl bych se zeptat Ondreje jestli svoje PAM233 ještě má. Moc děkuji.
  11. Berte promiň prosím, nechci být opravdu jízlivý, a protože Vám věřím, tak jsem jenom smutný, na ty hodinky jsem se moc těšil a nyní je to ztracený.
  12. Tak vám moc děkuji, to jste mě uklidnili. Asi ty hodinky nekoupím.
  13. Ano, to vím taky, a nemusel bych jezdit do Drážďan, stačí je koupit v Carollinu. Nejde o to čemu věřím, jde mi o to, aby expertiza nahradila chybějící doklady. Určitě existuje v Česku autorizovaný servis, který by byl oprávněn takovou expertizu provést.
  14. Ahoj všichni ! Mám jeden velký problém: Chci koupit hodinky Panerai Luminor 233, které jsou bez dokladů. Současný majitel měl hodinky v Onyxu na přetěsnění, přeleštění a posouzení pravosti. Onyx vše provedl OK, ale posouzení pravosti není jednoznačné. Na konci v popisu opravy je uvedeno: "Dle našeho odborného názoru se jedná o originální hodinky značky Panerai". Ne že bych Onyxu nevěřil, ale je zde možnost, že hodinky jsou fake. Je zde uveden pouze "názor". Chtěl bych, aby expertiza byla zcela jednoznačná. Aby to nebyl jenom názor, ale jednoznačné potvrzení, že jsou to hodinky Panerai. Prosím, nevíte kdo by takovouto expertizu mohl provést ? Moc Vám všem předem děkuji. Jarek
×
×
  • Vytvořit...