Přejít na obsah

Ravic

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Ravic's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Reakce na příspěvek č. 23 Ahoj, pokud Ti můžu poradit, tak se prosím neptej, co si máš vybrat, protože co člověk, tak to jiný vkus, každému se líbí něco jiného ( a to je moc dobře). Já jsem po objevení tohoto fóra zde trávil hodiny denně a pročítal názory tolika lidí, že sám z toho budeš mít jen zmatek a budeš tak rozpolcený jako kolik je tady různých názorů. Čti si jednotlivá vlákna a sám si časem vyber jen to co se Ti bude nejvíc líbit. Možností je tolik, že jen jedna volba nemusí být dostatečná. Můj výběr byl zdejším fórem velmi ovlivněn, ale neptal jsem se co vybrat. To jsem nechal jen a jen na sobě. Mám to co mi dělá radost, kdykoliv se kouknu na zápěstí a při tom tyto hodinky tady zřejmě nikdo nemá (alespoň o tom nevím) Frederique Constant 303X5B4/5/6. Přiznávám, že jsem nezůstal jen u nich a koupil si ještě další troje. (Toť důsledek vlivu času stráveného zde). Využij zkušenosti a tipy zdejších a vyber si sám. Šťastný výběr.
  2. Já si koupil tyhle Seiko SSC015P1a jsem s nima moc spokojený:
  3. doporučuju: House of Cards http://www.csfd.cz/film/295103-house-of-cards/
  4. Jenom chci dodat, že nelituji zatím ani jedno rozhodnutí.
  5. Když jsem chodil do I. třídy základní školy, tak jsem dostal své první hodinky na které nikdy nezapomenu. Samozřejmě, že to byly značky Prim. Pak jsem měl několik hodinek, které si již ani nedokážu pořádně vybavit. V paměti asi ještě zůstaly digi na solární baterii, které mi vydržely 15 let než skončily. Naposledy si vzpomínám na Timexy a pak už hodinky nahradil mobil. Po mnoha letech bez hodinek jsem se rozhodl, že se vrátím ke klasice a něco si pořídím. Říkal jsem si, že když už, tak něco "pořádného". Špičkové značky, jak jsem zjistil jsou mimo mé možnosti a tak jsem už byl rozhodnutý pro Tissot. No a když už jsem měl v hlavě jasno co chci, tak jsem narazil na tyto stránky a vše bylo rázem jinak. Odložení nákupu a nějakou dobu sledování různých názorů zde na Chronomagu a pak zkoušení a zkoušení až jsem si konečně vybral. Důvody pro konečné rozhodnutí byly hlavně, aby se mi líbili, nebyla to masovka, automaty, kvalita a mohl je nosit při jakékoliv příležitosti. Hlavní hodinky, které nyní nosím asi z 80% jsou Frederique Constant FC 303S5B6. Jak už zde bylo v předchozích příspěvcích uvedeno ostatními učastníky fóra, tak jsem se nechal unést a koupil ještě další troje hodinky. Oblekovky Edox , Casio Ediface efr 503 a nakonec Seiko SSC 015 P1. No a teď když čtu toto vlákno tak zjišťuji, že jsem to nějak už přehnal (myslím samozřejmě počet hodinek).
  6. Já bych do toho nešel a to z důvodu, že by mě to netěšilo, nosit co mi neříká pane, ale rozumím i tomu, že každý má na věc jiný pohled a musím připustit, že by taková půjčovna asi fungovala. Lidi se moc rádi chlubí (viz i toto fórum) a je pravda, že často i "cizím peřím".
  7. Sice jsem tu nováček, ale denně tu jsem několik hodin a prohlížím jednotlivá vlákna a velká poklona k novým hodinkám a k celé Tvé sbírce. Je naprosto famózní!!! Gratuluji!!!
  8. Ahoj, jak jsi s nima spokojený? Vypadají moc hezky.
×
×
  • Vytvořit...