Přejít na obsah

OndraTce

Členové_50
  • Příspěvky

    634
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    TCE/PHA
  • Fanoušek značky
    ElPrimero

OndraTce's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Všichni řešíte potíže s parkováním inteligentně a dospěle, jenom já musím narazit na debila. V létě jsem nemohl zaparkovat na svém místě v podzemkách Pod Harfou, protože mi tam zaparkoval nějaký expert. Jako zanadával jsem si a auto holt na pár hodin hodil o flek vedle (šli jsme na akci do O2). Řekl jsem si: ?Jsou prázdniny, sobota, podzemky nejsou plný ani z 20%, tak snad to projde bez problémů?. Neprošlo. Když jsem se okolo půlnoci vrátil pro auto, měl jsem: karton s namalovanou pí..ou na předním skle (no...dobře), na předním kole zamčený řetěz z motorky a za těsněním na dveřích u řidiče vizitku toho člověka, co mi to tam takhle vyzdobil. No tak jsem mu zavolal a nic... Asi hrdina. Kdyby mi to vzal a sjel dolů řetěz sundat, byl jsem ochotný se mu omluvit, protože jsem na jeho místě neměl objektivně co dělat. Takhle jsem holt vzal aku frézku, řetěz přeřízl a odjel. Za pár dní mi došla SMS s nějakýma chytrostma a sprostostma, ale asi se mi to už nechce řešit. Tímto se vám omlouvám za všechny dementy, co vám parkujou na vašich soukromých místech - nejsme všichni stejní a občas máme prostě jenom smůlu=)
  2. Zdravotnictví je jako fotbal a svíčková - rozumí mu a ví jak se má dělat úplně každej...
  3. To bylo spíš za ten výkon při ?zpěvu? naší hymny před zápasem Philly s Chicagem...
  4. Slušný. No, napadá mě k tomu jen ta hláška starýho Bajzy: ?Nemám se posmívat starým lidem... Dneska se posmívá starým lidem, zítra se bude posmívat mně a pozítří mě bude asi fackovat...?
  5. Tak to to dítě může udělat i bez zákona, ne? Nechápu asi, k čemu to má sloužit.
  6. Mě by jen zajímalo, jak jinak, než případným ?teplým bonzem? od souseda se dá zjistit, jestli se takový zákon dodržuje.
  7. Tak tyhle keramický kamado pece všeho druhu se používají už bůhví odkdy a jen tomu vylepšili materiál, ze kterýho je ten gril vyrobenej. V čem je problém?
  8. To video je už trošku fousatý. Super.cz...
  9. Přesně tak. Internetoví samosoudci by napáchali víc škody a mrtvol než ti, nad kterými svoje ?spravedlivé? a výhradně ?informované? soudy vynášejí. Ještě je na těch 25 let, nebo kolik znamená v Německu doživotí, vsaďte do želez. A pak už zbývá jen tradiční moudro o chlebu, vodě a otrocké práci tak alespoň patnáct, dvacet hodin denně...
  10. Mach podepsal v UFC. Třetí Čech v týhle lize. Mám radost=)
  11. Ta přirozená krása je prostě nejvíc=/...
  12. "Kdyby měli průměr 42 - 44 mm budou dokonalé." Ámen! Ale stejně jsou fajné. Užívej!
  13. Buď rád za takovýho domácího. ?Moji? kluci odvedle (oba kolem 60 let a okolo 100 kila) to vědí moc dobře a informujou mě, kdo z týmu je krásnej, kdo má nejhezčí nohy, kdo by se měl nechat ostříhat, kdo má mrdací pohled.......
×
×
  • Vytvořit...