Přejít na obsah

steirn

Členové_50
  • Příspěvky

    54
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli steirn

  • Datum narození 26. dubna

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Skorobrno

steirn's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Zdravim vsechny zkusene, jeden drahy clen rodiny se rozhodl prodat nekolik plne funkcnich cibuli. Protoze absolutne netusi, jakou mohou mit hodnotu (a ja take ne), dovoluji si poprosit, zda-li byste se nepodelili o nejakou hrubou predstavu jejich hodnoty. Omegy: Longines: A jedny noname, za to vydavaji zvuky jako pendlovky:
  2. Machrindex je koeficient rychlosti nástupu závisti ostatních...
  3. http://www.zvraceny.cz/video/25788-frajer-lesti-ferrari
  4. Nerad lidem kazím radost...ať to udělají v prvním servisu, kde se zeptáš....budou tě mít potom rádi a strávíte spolu hodně času... Pro jihomoraváky a uscars fans - příští víkend je v Brně u Olympie 10. sraz us cars...já tam budu kaprem...
  5. Budete podrobeni krátkému testu. Skládá se jen z jedné otázky, ale otázka je velmi, velmi důležitá. Neodpovídejte proto zbrkle a bez uvážení! Promyslete si to! Odpovídejte upřímně a dozvíte se něco o své morálce. Představte si následně popsanou situaci a učiňte rozhodnutí. Nezapomeňte, že odpověď by měla být spontánní a upřímná. Nacházíte se přímo v centru katastrofické povodně vyvolané orkánem... Neuvěřitelné masy vody... Jste fotoreportérem v samém centru této hrůzostrašné katastrofy. Pokoušíte se zachytit co nejvíce této hrůzy... Situace je téměř beznadějná. Kolem mizí domy, lidé zoufale bojují se živlem... Síla přírody v celé její ukrutnosti bere vše, co jí stojí v cestě. Náhle vidíte muže, řídícího terénní auto... bezradně se ho snaží dostat pod kontrolu. Vypadá nějak povědomě... a poznáváte ho: je to Jiří Paroubek!!! A vidíte, že ho rozběsněná povodeň každou chvíli pohltí - navždy... Máte dvě možnosti - zachránit ho nebo udělat fotku svého života! Zachránit mu život nebo udělat fotku, za kterou určitě dostanete cenu World Press Photo...! Fotku, která představuje smrt jednoho z nejvýznamnějších lidí v Česku... A teď ta slíbená otázka: MATNÝ NEBO LESKLÝ PAPÍR ?????
  6. O české povaze: Dnes ráno jsem byl v pekárně. Byl jsem tam 5 > minut. Když jsem Vyšel ven,stála tam > policajtka u auta a vypisovala blokovou pokutu. Tak jsem šel k ní a řekl jí: "Ale no tak, zlato, to takovýmu fešákovi, jako jsem já, nemůžeš dopřát ani malou přestávku?" Ignorovala mě a dál zapisovala pokutu. Nazval jsem ji nenažranou policajtkou. Podívala se na mě a začala vypisovat další pokutu za sjeté pneumatiky. Tak jsem ji nazval blbou šlapkou. Tu začala psát třetí pokutu! Tak to šlo dalších 20 minut. Čím víc jsem ji dráždil, tím víc psala... Mně to bylo ale jedno... Já tam byl pěšky.
  7. Becker je stále špička, není to jen "pohádka minulosti"...
  8. Na sjezdu feministek v San Franciscu vystoupila jedna Američanka s tímto: "Na muže se musí tvrdě, já jsem třeba přestala uklízet. Týden nevidím nic a po týdnu, ejhle, muž začal uklízet". Přidala se Němka: "To já jsem přestala uklízet a prát prádlo. Týden nevidím nic a po týdnu, ejhle, muž začal uklízet a dokonce i prát" Nakonec vystoupila Češka: "Já jsem přestala uklízet, prát a dokonce i vařit. První týden nevidím nic, druhý týden nevidím nic, třetí týden trochu na levé oko......"
  9. Panerai na ebay - Edit:spletl jsem se...byly OK...
×
×
  • Vytvořit...