Přejít na obsah

Kondrys

Členové
  • Příspěvky

    27
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Omega

Kondrys's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Je pravda, ze holky ted hodne nosi panske hodinky, takze mozna si je umim predstavit i na holce:)
  2. Ahoj, na oblekovky jsem nikdy moc nebyl, ale v nové práci nosím hodně košile a sako, takže záminka byla na světě Požadavky byly jasné, co nejtenčí pouzdro, aby pěkně klouzaly pod rukáv košile, nadčasový design, aby nikdy nevyšly z módy, dále musely být střírbné, aby ladily ke každé košili nebo saku, no a protože jsem na švýcary, lovil jsem v těchto vodách. Pak jsem tady uviděl inzeárt od Aloise a už to šlo rychle. Tímto bych chtěl poděkovat za super jednání a komunikaci:) Když jsem otevřel krabičku, byl jsem z nich paf, já i přítelkyně jsme šeptali:)) Jsou nádherné, v perfektním stavu, už se těším, až je v pondělí provětrám v práci.
  3. Ahoj, asi si říkáte, že nic originálního, ale vždycky jsem je chtěl, tak jsem po nich skočil Líbí se mi, že jsou robustní, odolné, ale zároveň na ruce působí luxusně. Prostě nemám strach, že s nima někde něco trefím a když, tak jim to neubere na kráse. Moje první automaty, když nepočítám Zeno Watch Basel, které jsem měl dva týdny... 45mm na mě bylo prostě moc. Rezervu píšou 46h, což je mi celkem jedno, hodina sem, hodina tam. Automaty stělesňují můj malý vzdor proti dnešní elektronické době, kdy si bez elektriky skoro neškrtneme:) Daň za tuto klukovinu je výška pouzdra 15,2mm, holt jsou to cibule ke svetru nebo k tričku, ale s tím jsem počítal. Mám je dva dny, víc k nim asi říct nelze, musím vypozorovat, co a jak. Jediné co vím, je, že mě čeká kalibrace, protože jsem je koupil od pána, který je pořídil 2013. Mimochodem staral se o ně hezky a choval vzorně, jsou jako nové. No a samozřejmě vybírám nový tah, jdu do tmavě hnědé kůže. Celkem mě překvapilo, jaký je problém sehnat originální Certina, a když už jsem něco našel, tak minimum na výběr a cenově za horizontem:)
  4. A sakra:) my nováčci teď máme těžký pocit méněcennosti:))
  5. Moc hezké, líbí se mi ciferník s logem. Jinak automaty mají taky průhledné dýnko.
  6. Asi trošku s křížkem po funuse, ale zkusil jsem nosit 47,5mm a moc mi to nesedlo. Před tím jsem nosil a stále nosím 39mm, ale uměl bych si představit o trošku víc. V každém případě u mě platí méně je více.
  7. Ať dobře slouží a hodně intenzivních zážitků
  8. Pokud někdo nemá vyloženě potápky, tak na dovolenou k moři je tah ideální. Aspoň teda já nemusím mokrou useň na pokožce, dlouho to schne, atd. Takže jako alternativa se mi ten tah velice líbí a primárně samozřejmě řemen.
  9. Škoda, říkal jsem si, jestli to není třeba znamení k dopadení stejnojmenmého sériového vraha:))
  10. A jak se díváte na Zeno-Watch Basel? Četl jsem tady názory, že se jedná o průměrného výrobce s průměrnými hodinkami. Samozřejmě ve srovnání s IWC je průměrné kde co, ale ve srovnání se značkami výše?
×
×
  • Vytvořit...