Přejít na obsah

JanZed

Členové
  • Příspěvky

    18
  • Registrace

  • Přítomen

JanZed's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dostaly novou kůži...
  2. Kupoval jsem zde Seiko skx007 a byl problém s rezervou, která se vůbec neblížila udávaným hodnotám a hodinky se zastavovaly přes noc. Výsledek reklamačního procesu: dnes mi dorazily zpět, přesně dva měsíce po odeslání na reklamaci. Dal jsem asi 230 Kč za poslání tam, 12 USD jsem platil za poslání nazpět přes DHL, DHL jsem navíc doplácel 176 Kč za DPH, ale asi ani nemám čas nějak dohadovat, že bych DPH platit neměl. V Creationwatches se na mě navíc pokoušeli vymáhat 20 USD za to, že jsem hodinky poslal na pravidelný servis a chvíli trvalo než jsem se komunikací dostal až k někomu povolanému, kdo uznal, že mi byla schváleno odeslání na reklamaci a nic takového platit nemusím. Každopádně celkem mě to vyšlo na skoro 700 Kč a spoustu času navíc. Na hodinkách naštěstí nejsou žádné škrábance apod. jenom jsem si všiml smítka na číslovce datumu 31. Přišly bez krabičky, o kterou jsem tak přišel, a bez jakéhokoliv papíru, který by popisoval, co s nimi kdo dělal a zda nalezli závadu a zda například provedli test vodotěsnosti. Celkově mám takový rozpačitý dojem z nákladů a jejich přístupu.
  3. JanZed

    seiko rezerva

    Trochu mě to odrazuje od různých dalších obchodů ze zahraničí přes internet. Jinak si myslím, že i to, že mi vůbec takto "rozbité" hodinky původně došly, není moc dobrá vizitka obchodu. Nebo se toto nedá obchodníkem kontrolovat? Zkušenost jsem překopíroval do sekce recenzí.
  4. JanZed

    seiko rezerva

    Možná někoho bude zajímat, jak dopadlo mé odeslání hodinek na reklamaci do Creationwatches. Děkuji uživateli lucid, který mi poradil, jak to odeslat. Dnes mi dorazily zpět, dal jsem asi 230 Kč za poslání tam, 12 USD jsem platil na poslání nazpět přes DHL, DHL jsem navíc doplácel 176 Kč za DPH, ale asi ani nemám čas nějak dohadovat, že bych DPH platit neměl, ani nevím, zda to jde? V Creationwatches se na mě navíc pokoušeli vymáhat 20 USD za to, že jsem hodinky poslal na pravidelný servis a chvíli trvalo než jsem se komunikací dostal až k někomu povolanému, kdo uznal, že mi byla schváleno odeslání na reklamaci a nic takového platit nemusím. Každopádně celkem mě to vyšlo na skoro 700 Kč a spoustu času navíc. Na hodinkách naštěstí nejsou žádné škrábance apod. jenom jsem si všiml smítka na číslovce datumu 31. Přišly bez krabičky, o kterou jsem tak přišel, a bez jakéhokoliv papíru, který by popisoval, co s nimi kdo dělal a zda nalezli závadu a zda například provedli test vodotěsnosti. Celkově mám takový rozpačitý dojem z nákladů a jejich přístupu, ale hlavně doufám, že je opravdu opravili a budou mít udávanou rezervu. Uvidí se zítra.
  5. Za super cenu, ze stejného obchodu jako kupoval autor chlubícího vlákna http://www.dealmoon.com/Rado-Men-s-D-Star-200-Watch-R15960203/325776.html?s=alerten
  6. JanZed

    seiko rezerva

    tak, chystám se poslat hodinky na reklamaci. Mohl by mi někdo, kdo s tím má zkušenosti, potvrdit, že tedy stačí, abych to v nějaké krabičce dal do té obálky a poslal jako cenné psaní za nějakých těch 220 korun? Tady je, co mi oni napsali: "If your RMA has been approved for repair, while packing, you can exclude the original box and pack just the watch in a generic cardboard box with bubble wrap or foam to provide protection. If you decide to include the original watch box, please note that it might get damaged unless you pack it very carefully."+"Please include a printed copy of the RMA form in the package and send the package to the below address. Please indicate "Return timepiece for repair" (if you are sending for repair) or "Return Merchandise (timepiece)" (if you are sending for a refund/exchange) on the customs slip (CN22)."+"Once you have sent the package, please send an email to contact@creationwatches.com with the package reference number for the package."
  7. JanZed

    seiko rezerva

    Winder nemám. Už jsem začal komunikovat s creationwatches. Trochu mě zarazilo, že z mého mailu, kde jsem popsal problém a mé znepokojení, nějak nepochopili asi, že bych rád hodinky reklamoval a poslali mi nějaké obecné rady a že v případě nepřesnosti hodinek mám zkusit do nich nějak lehce bouchnout. Předpokládám ale, že to můj problém nevyřeší.
  8. JanZed

    seiko rezerva

    Tak po včerejším aktivním nošení vydržely pouhých 14h od odložení
  9. JanZed

    seiko rezerva

    Právě jsem koukal, že cena se pohybuje kolem 500,když k tomu člověk připočítá možné problémy s DPH při návratu, uváží tu otravu s komunikací, poštou... Tak myslím, že radši zajdu k hodináři no definitivně uvidím zítra.
  10. JanZed

    seiko rezerva

    Dnes je budu mít celý den na ruce, docela dost chození po venku apod. Tak uvidím zítra, jak dlouho půjdou. Každopádně radost opravdu nemám. Jinak máte nějaký tip, čím by mohl být problém způsoben?
  11. JanZed

    seiko rezerva

    Díky všem. Jsou kupované na creationwatches.com a z toho, co tam píší jsem pochopil, že záruku bych musel uplatnit přímo u nich (a platit si poštu). K hodinkám je jen v návodu nálepka s datem koupě a razítkem obchodu, žádná záruční karta.
  12. JanZed

    seiko rezerva

    Využiji toto vlákno k dotazu. Mám asi 3 týdny Seiko 007 a už několikrát jsem je ráno našel zastavené. Včera byly na ruce asi 8h, běžné ne moc aktivní nošení doma. Přesto bych čekal, že se natáhnou. Dnes ráno stály, odložené byly 8h přes noc. Je to na návštěvu servisu? (reklamaci se mi nechce posílat do Asie)
  13. JanZed

    Zase ta Monstra

    Už taky. Asi skončila akce.
  14. JanZed

    Zase ta Monstra

    Narazil jsem na toto na netu, stará oranžová verze na tahu za 162$. http://www.mrwatch.com/seiko-skx781k-watch-1681857666.aspx Pěkné ceny i za jiné verze a modely.
×
×
  • Vytvořit...