Přejít na obsah

vikinho

Členové_50
  • Příspěvky

    698
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli vikinho

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

Návštěvy profilu

5 655 zobrazení profilu

vikinho's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Mně tady na těch ubytovacích serverech štve, že nejde vyhledávat podle mapy My byli minulý rok u fajn domácí (vlastně zatím pokaždé v CRO), ale zatím jsme nenarazili na místo, kde bychom si řekli - jo, to je ono, sem kludně pojedem každý rok, než děcka vyrostou a bude víc možností, co s nima podnikat a budem hledat něco jiného..
  2. Hoši, tak dávejte tipy na to Pakoštane My minulý rok měli přes AirBNB, a letos dost možná zase budem hledat podobně.. tak..
  3. vikinho

    Straum

    Jen pro oživení - Opphav s integrovaným tahem (k dispozici červená, černá, modrá, zelená, bílá)
  4. Nojo, já s filtrem problém nemám.. Žena ano (ok, tu implikaci tam vidím také :-)) Když pro lepší kávovar to bude chtít i lepší mlýnek, lepší zrna.. no nic, děkuju
  5. Panove, prosim o radu.. ja vlakno sleduji, ale spis ze zajimavosti, protoze jsem si dosud myslel, ze doma to nehrozi.. Zena (trosku ji podezrivam ze schvalne) rozbila CleverDripper.. a ze by chtela zkusit paku.. https://www.magnumhome.cz/kitchenaid-espresso-kavovar-5kes6403ebm Je to uplna blbina? Podle parametru to nevypada zle, byt samozrejme mouchy to ma.. popravde, i cenove je to asi max.. ja jsem s filtrem spokojen (rano potrebuji i kvantitu ), tak vic se mi davat nechce.. mlynek mam Encore Baratza.. kavu jsme dosud kupovali spis kg baliky ruznych znacek.. Diky moc za pripadne podnety.. preci jenom, pisledbich nekoli desitek stranek se spise resi vybaveni v nasobku me hranice
  6. Ta “zarivecka” ma na jedne strane perko.. zatlac ji a pak vytahni na druhe strane
  7. Jak Honda ozivi 6 miste FR-V, tak po ni skocim! at slouzi!
  8. @Maxel nojo.. to si da tatinek.. nicmene, esi ma nekdo ozkousene dobre bezvajecne testo na wafle, sem s nim dekuju!
  9. @safi my byli v Detskem ocnim centru Kukatko.. bylo to nekde u Vaclavaku.. bylo to tam pomerne prijemne a pristup super (oproti nemocnicim ocnim)
  10. @Maxel vypadaji super, odkud mas testo prosim? My zkouseli i bezvajecne, kvuli alergiim a celkem fajn, ale rad se zase priucim!
  11. Já používám ruční vřeteno (stiga). Pokud bych měl trávník 300m, koupím si https://www.centrumvretenovychsekacek.cz/elo-1/ a budu spokojeně mručet na baterky, případně nějaké ruční vřeteno s širším záběrem - je to uklidňující chodit po zahradě a koukat do té zelené trávy a můžeš to dělat i v 10 večer (můj případ). Trávníku to prospívá určitě, jen pokud budeš mít závlahu, tak to bude chtít asi spíš 3x týdně sekat
  12. Když už ty kompromisy.. Něco od PSA s úpravou od Dangel?
  13. A co Pathfinder? ten je pořád celkem hranatý a v terénu snad celkem schopný
  14. Jojo, hoši, já su zatím teoretik Sic sedadlo na postel rozložím, přes dětské sedačky není místo.. Snad příští rok,.. třeba nebudou chtít jet všecky děcka jinak mě stan/střešní stan nemine,..
  15. Originál síťka je toto https://www.mujcaravan.cz/Ventilacni-mrizka-AIRvent-pro-posuvne-okno-VW-T5-T6-leva-strana-d7967.htm nebo něco jiného? Resp. podobné typy do předních skel, které mají "okapničky" také při většm dešti protečnou?
×
×
  • Vytvořit...