Přejít na obsah

zviry

Členové
  • Příspěvky

    32
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Přezletice
  • Fanoušek značky
    synové a golf

Contact Methods

  • Skype
    zviry1

zviry's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. S vrtem je to ošemetný, nikdy není jistota, že to bude v pohodě.. Původní plán byl 28m a 1-2 kubíky denně. Nakonec jsem skončil 62m a po pul kubiku cca 20 min jsem suchej - naplnění cca 8 hodin..a o kvalitě vody ani nemluvím - max na zahradu nebo WC a to o 300 m vedle u rodičů je kopaná 8m nevyčerpatelná s výrazně lepší vodou.. A až tam budeš zvát proutkaře, pozvi si aspoň 3 - uvidíš že každý označí jiné místo.. stejně to nemá smysl protože ten vrt nejede nikdy rovně takže na 30 m hloubky můžeš být klidně o 2-3 m vedle..
  2. Řešil jsem Jablotron vs Paradox vs. Eldes - nakonec jsem skončil na Eldesu vzhledem k poměru cena výkon.
  3. Máme Samsung 5 rokem a vše je OK. a ceny byla taky.. :-)
  4. Pánové, máte někdo zkušenosti s Alfa Romeo - Mito 1,3 JTD 66kw.. co se týká servisu spolehlivosti atd.??
  5. Sháním bazének na léto pro děti, na zimu jako ochlazovací pro saunu nejlépe kruh 3m, 120 hloubka samonosný. nemáte nějaký tip?
  6. Máme největší okna na jih a po konzultaci s topenáři architektem okenáři jediné rozumné řešení jsou venkovní žaluzie. Po první sezóně musím zatím jen souhlasit. Léto bylo v pohodě. Máme i reverzní čerpadlo tedy že v létě dokáže s podlahy odebírat teplo (jakoby klimatizace) ale ani jsem to zatím nevyzkoušel neb nebyl důvod a žena se bála, že bude ledová podlaha :-) což je nesmysl ale příležitost na vysvětlení zatím nebyla.
  7. Prckům platím vždy jednou ročně 20k na stavebko (Wustenrot) a neřeším to.. zatím nikdo nevolal nic nechtěl, a doufám, že až to jednou vyberou tak to neutratí na prvním mejdanu. V poměru k množství vložených peněz a státnímu příspěvku je to dobrá úroková sazba a z dlouhodobého hlediska my to dává smysl..
  8. Dělal jsem operák 2 roky v Sixtu - nejlepší bude když si napíšeš vždy na kontakty poskytovatelů na stránkách (Sixt, ČSOB, Arval, Unicredit Auto Jarov atd. dnes to dělá snad každý). Pošlou hromadu doplňujících dotazů protože jim budou chybět údaje :-( Ceny se liší protože každý kalkuluje s jinou cenou auta, jiným druhem servisu, spoluúčasti a dalších parametrech, které silně ovlivňují výslednou cenu. Je tedy lepší jim napsat a řešit to napřímo než takhle kdo by coby. Úrokové sazby, ceny pojištění a servisu mají všichni stejný jen je otázka co to obsahuje resp. co neobsahuje. Zkusil bych Auto Jarov a SIxt. ty měli vždy přijatelný ceny :-)
  9. ten je dobrej... kde se to dá objednat? Carollinum? nebo nemáte někde lepší ceny?
  10. Ahoj všem, zakoupil jsem tyto hodinky Hamilton Khaki Navy GMT (obr.1) rád bych k nim pořídil červený pásek (kaučuk/silikon možná i kůže). Hledal jsem všude možně a nikde nic "červeného" nemají. Líbil by se mi takový (obr.2) jako je na X-Copter - ale v červené. Nikde jsem jej ale nenašel. V černé se dělá na nový model, tak předpokládám, že se to dá někde objednat jako ND. Prosím poraďte kde se dá něco podobného pořídit. (Ebay US i DE i UK jsem zkoušel a nic moc ) Páskům z Číny moc nevěřím. Když jsem měřil průměr tak vychází na 21mm. Dostanu na hodinky pásek 22mm? Díky za rady a odkazy. Budu rád za cokoliv..
  11. Záleží jak moc jsou jetý, kolikrát po servisu atd. ale v dobrým stavu za 4 tis by mohli jít. Ale bude to asi maximum. zkusil bych bazos.cz případně aukro.cz.
  12. Velmi kontroverzní "kravina" nebo geniální kousek? Freddyho úlet (Freddy Got Fingered).
  13. Spolužák si založil firmu a vše co je potřeba o trávníku se najde na jeho blogu. Dokonce je v konečném stádiu výroby vřetenové sekačky a její produkce. Takže pokud by měl někdo chuť je tam informací až až.. případně rád poradí i po telefonu bez nutnosti u něj utratit peníze..
  14. A kombinuje se to jak? čokoláda pak gin a pak pomeranč nebo pomeranč, gin, čokoláda? :-)
  15. Bandicoot: zaleží jak si ty děti vychováš. Jinak ano tak nějak jsem počítal, že to tam nechám 3x 6 let bez změny. ale ono člověk nikdy neví co bude za 6 let Gorlo: která je to spořitelna? Česká? (nemám je rád, samý poplatky a poplatky atd.) 2% dobrý ale záleží na dalších poplatcích.
×
×
  • Vytvořit...