Přejít na obsah

xcmaniax

Členové_50
  • Příspěvky

    2 233
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli xcmaniax

  • Datum narození 26.2.1984

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha 6
  • Fanoušek značky
    Rolex

Návštěvy profilu

14 480 zobrazení profilu

xcmaniax's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Jo? Me prislo ze tady probehlo par novych DJ vicemene za retail.
  2. Tak se na OP vykasli:) pamatuju doby, kdy je lidi moc nechapali a v buticich je skoro “vnucovali”, kdyz chtel clovek neco s lunetou nebo pribehem. Je spousta jinych super trirucek.
  3. Moc pěkný oživení "základní" řady Moonů. Asi bych měl složitý rozhodování jestli vzít bílé nebo černé. Zajímaly by mě prodeje Moonů s touto cenovkou, jeden kolega tu dal před pár dny zajímavé statistiky, kde jedna z interpretací třeba u slabšího výsledku u IWC byla jejich až příliš vysoko nastavená cenová hladina.
  4. Na ozkoušení keramického pouzdra dnes neznám lepšího kandidáta než Tudor - value for money je tam imo neskutečná. Tajným favoritem jsou u mě IWC v té jejich pouštní (mojave) barvě. Já jsem dospěl k trojici PAM, 36mm Expy (snad ani nemůžou být na ruce více odlišný hodinky :-D) a bluesy Suby. Vlastně ani nevím kam bych se měl posunout - u AP se mi líbí stejně jen RO a ty mi nikdo za normální peníz neprodá, dřív jsem koketoval s Lange, na Patek nemám. Pak zbydou jen ty "kroky stranou" - JLC nejsou ve "svaté trojici", na nějaké kravinky od hype značek co nosí celebrity taky nemám. Takže mi zbývá buď donekonečna točit nějaké "normální" hodinky a nebo na čas vychladnout
  5. Zajímavé vlákno a jsem zvědavý, co nakonec vezmeš. Na mě ten předvýběr působí spíš jako úskok stranou už jsem taky měl ledascos a bohužel u mě už “dál” znamená hodinky, na který nemám, takže jsem v podstatě přestal Měl jsi někdy Cartiery? Typově bych asi z předvýběru uvažoval o keramikách.
  6. Tak ty jsou parádní! Gratulace.
  7. Gratuluji, to je prostě největší klasika. Jestli jsou odsud, tak ta cena už aspoň nebyla na skok z okna Ať slouží!
  8. Ty jsou parádní! už delší dobu o nich přemýšlím. To jsou ty menší nebo větší?
  9. Fajn to je v Radotine (lyze radotin). Zmeri chodidlo a vyberou ty spravne. Jen je po slevach.
  10. Díky! Pročetl jsem, tak nějak rozumím, představa že tam mám třeba nadpoloviční část svého majetku na důchod mě i tak děsí:-) Na hraní si s portfoliem někde okolo 10-20% majetku asi proč ne.
  11. Takže to znamená, že majitel té investice (cenného papíru) je XTB a rozhození toho majetku směrem k jejich klientům je nějaký interní systém XTB, kde klient ten výsledek vidí u sebe v appce? Neříkám, že je to špatně, ale postavit na tom významnou část svého důchodu za třeba 30 let bych se trochu bál.
  12. Uplne pitomej dotaz - co se stane s nakoupenym majetkem, kdyz treba firma typu XTB zkrachuje nebo se jednoho rana probudime a bude okolo toho naky skandal jako s krypto burzama? Je to nekde zalistovany v nakym depozitari?
  13. No záleží na tom, co je pro Tebe dobrý poměr cena výkon. Je to licencovaný set, takže v porovnání s jinými stavebnicemi vymyšlenými Legem (City,Hrad,Ninjago) je dražší. Pak záleží, jestli hledáš spíš složité a zajímavé stavění nebo chceš dát pak model hlavně na poličku. Jestli jste fandové Tolkiena, tak asi není o čem ne? Skvělé minifigurky a cenu bych zase tak neřešil - když si vzpomenu co stálo Lego v devadesátkách, tak je to dneska v návaznosti na platy úplná sranda.
×
×
  • Vytvořit...