Přejít na obsah

Muffik

Členové_50
  • Příspěvky

    1 147
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

7 700 zobrazení profilu

Muffik's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. aha, no já jsem zvyklý parfémy na sebe stříkat, ty se v nich nejspíš koupeš
  2. Ganymede miluju, ale ta metalická vůně pro mě není na léto Gypsy water vyzkouším, dík za připomenutí, četl jsem na něj pochvalné recenze. S výdrží je to obecně u letních vůní těžké - když už má být vůně svěží a lehká, těžko chtít dlouhou výdrž. Creedy jsou předražené totálně.
  3. dík, vezmu to jako testovací seznam na příští návštěvu Ingredients teda kromě Amyris homme a Luny, ty už jsem zkoušel a Baccarat, který mám už přečichaný/profláklý
  4. jj, Tobacolor je fajn, akorát nechápu těch jejich 125 ml, to bych měl na doživotí.
  5. Byl jsem v Ingredients a ověřil si, že udělat originální letní vůni je daleko těžší, než udělat super parfém na podzim a zimu. Nechal jsem si předvádět dle výběru prodavače (Pavel), nevybral jsem nic. Měli zrovna Blue Moon od Kiliana, na který mám takový rozpolcený názor, na jedné straně lehký, mořský se štiplavým zázvorovým koncem, na druhou stranu možná až moc syntetický (calone, ambroxan). Ta barva osvěžovače do záchodu mu zrovna body nepřidává. Vzhledem k tomu, že je to limitka, nemají vzorky a tudíž ho víc nevyzkouším, abych si ujasnil, jestli jo, nebo ne. Zaujala mě i 724 od MFK, krásně lehounká a svěží, bohužel pro mě až moc květinová a ne unisex. Řada Aqua od MFK, na kterou jsem s lehkýma vůněma spoléhal, mě zklamala úplně. A tak dále, výsledek 0. Jakou vůni na léto byste mi doporučili? Nemusí to být niche, třeba i designer, pokud to bude jejich top kolekce (Privée/Exlusifs/...).
  6. The Gentlemen - když už vévoda, tak se zlatýma Patekama, tipuju 7118/1R-010 (teď mě napadá, že ani neukázali, jak je dostal od tý partičky zpátky)
  7. Sakryš, zemětřesení kousek od nás a já zrovna jedu autem a přijdu o to
  8. aha, je to stolek v ložnici, předpokládám ...
  9. Dunu jsem nečetl, první díl neviděl, ale druhý bych asi skouknul. Budu se v tom orientovat, nebo bych fakt měl začít jedničkou (která mě až zas tak moc neláká)?
  10. Hele, já jsem úplně vážně hledal v té dřevěnné plastice na stěně něco, co by mi mělo připomínat Jonáše. Mravenečník je super, ale ta fotka ....
  11. Tak to máš asi neobyčejný čuch na topy. Řekni mi, až budeš zase nakupovat, abych to všechno střelil.
  12. slušná jízda, doufám, že už máte aspoň 1/2 Lamba
  13. Tak dík, jen zvídavá otázka - když PdM neposílá tyhle vzorky, kde jsi na to na Beskydech testoval?
  14. hmm, já jsem tenhle pocit absolutní průměrnosti měl zase u Creed, PdM rozhodně u mě bodoval víc
  15. @KFL jak jsi pochodil s Parfums de Marly? U mě je jasným favoritem Herod, jak jsem popsal výš. Layton - přiznávám, že chápu, proč je Layton nejprodávanější vůně od PdM (což už třeba nemůžu říct o Aventusu od Creed, ale to je jedno.) Svěží, ovocno-vanilkový s příchutí pepře, moderní, pánský, šik, trefa. Greenley – přesně jak název slibuje, zelený resp. jablečno-citrusový, na mě až moc. Nejsem příznivec citrusů, nevím, možná ho zkusím znovu otestovat ještě na jaře nebo v létě. Percival – připomíná mi klasickou kolínskou, univerzální retro, nic moc Pegasus – mandle, vanilka a hodně jasmínu, díky kterému jde o fakt unisex vůni, pro někoho možná až dámskou. Není to extra prodejní hit PdM, ale překvapivě mě zaujal a líbí se mi jako kontrast k mým oblíbeným sladkým, kořeněným, tabákovým a metalickým favoritům. Haltane – oudy já můžu, ale tenhle je nijaký, nic mi neevokuje, je takový neoriginální, spíš jako low-costy z drogerie, asi nejhorší ze všech vzorků PdM Althair – těžší, sladká vanilka s karamelem, za mě spíš večerní okázalá vůně. Není špatná, ale v téhle kategorii mám už jiné favority. Shrnutí: Herod, Layton, Pegasus mají do budoucna šanci. Škoda, že ve vzorcích nebyl Carlisle a Oujan, ty bych otestoval rád. V Praze asi není kde, co?
×
×
  • Vytvořit...