Přejít na obsah

Mupa

Členové_50
  • Příspěvky

    233
  • Registrace

  • Přítomen

7 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Děčín
  • Fanoušek značky
    Omega, Certina, Tag Heuer

Návštěvy profilu

3 767 zobrazení profilu

Mupa's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Mupa

    P: DOXA SUB 300T

    UP na 35 tis. Návrhy do SZ
  2. Mupa

    P: DOXA SUB 300T

    UP na 36 tis. Blíží se léto, skvělý toolovky. Návrhy do SZ Děkuji
  3. Mupa

    P: DOXA SUB 300T

    UP na 38 tis. A další fotky, nyní na denním světle.
  4. Vážení kolegové K prodeji nabízím potápky DOXA Sub 300T Professional Koupeny přímo u DOXA v DE eshopu v únoru 2022. První majitel. Jsou nošené, takže nesou známky použití. Nic zásadního. Foceno tak, aby vlásečnice na lunetě byly patrné, na denním světle nejsou moc viditelné. https://eu.doxawatches.com/collections/sub-300t/products/sub-300t-professional?variant=32172946587730 Nenabízejte, prosím, výměny. Redukuji sbírku. Osobní předání Děčín + 50km. Mohu zaslat při platbě předem. Cena 40 tis CZK Konec hlášení. Děkuji za prostor.
  5. Rychlá domluva, akce, žádný řeči. Vše klapalo jak na drátkách, 100% spolehlivost. Krátkej ale super pokec. Děkuju moc a dopručuju.
  6. Je mi potěšením přidat další z kladných hodnocení. S Petrem vše proběhlo dle dohody. Osobní setkání, fajn pokec, podobná chrono diagnóza. Vše zaklaplo na jedničku. Hodinky dle popisu. Důvěryhodný člen. Je radost se s takovým členem setkat a obchodovat. Děkuji
  7. 1/ ...a prodá ? 2/ je to můj subjektivní názor. A na vysvětlenou, nehodnotil jsem cenu těchto konkrétních LE ale obecně.
  8. Jo, uznávám, tam je to na hraně. Neoslovily mě, ale ani neurazily :). Spíše se nám více rozevírají nůžky v poměru cena/výkon. Z tohoto pohledu jsou současné ceny Prim nesmysl.
  9. Velká očekávání a nemalé zklamání jako u potápek. Co se v tý fabrice děje, že LE jsou kus od kusu větší průšvih. A to jsem fanda Prim. O marketingu a ostatních věcech ani nemluvě. Kde jsou časy, kdy vydali Tobruky a Anthropoidy.
  10. Jasná srozumitelná komunikace, blesková platba, akce místo zbytečných řečí. Takhle jedná kovboj, tasí a střílí Za mě doporučuji, vše na jedničku. Díky! Mirek
  11. Jednoznačně doporučuji. Rychlé, férové jednání. Všechno v naprostém pořádku. Děkuji.
  12. Špičková domluva, jasně, rychle, žádný pohádky a sepisování románů. Parádní komunikace. Peníze bleskově na účtě. Takového parťáka do obchodu chtete. Znáte filmovou klasiku ? "Když má střílet, tak střílej a nežvaň" A Tom, to je střelec. Díky Tome.
  13. Přidávám se do dlouhé řady kladných hodnocení. Skvělá komuniace, blesková platba, vše dle dohody. Příjemný člověk. Míru (Longa) určitě vřele doporučuji a děkuji.
  14. Přidávám se do zástupu kladných hodnocení. Rychlé jednání, příjemná komunikace, spolehlivost. Se Zdeňkem je radost obchodovat.Budu se těšit zase příště.
  15. Může začít odpočítávání
×
×
  • Vytvořit...