Přejít na obsah

TomiTT

Členové_50
  • Příspěvky

    101
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli TomiTT

  • Datum narození 28.10.1974

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Olomoucko
  • Fanoušek značky
    Potápění, IT

Návštěvy profilu

1 949 zobrazení profilu

TomiTT's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Jedna aktuální pochvala - minulý týden jsem mu zanesl Lum-Tecy, které měly na jednom místě odrbanou lumi z minutovky. Hotovo dnes a v naprosto luxusní kvalitě. Pořád mě překvapuje, když dnes narazím na někoho, na jehož práci je radost se podívat.
  2. Po delší době jsem byl dnes u Valise v Chomoutově. Opět profesionální a rychlé jednání, obratem opravil, co jsem potřeboval, navíc i dobře poradil, jedním slovem paráda. Z Olomouce cca 15min, za ty služby to myslím bez diskuse stojí.
  3. Také se přidávám k pozitivním hodnocením, domluva platila, hodinky došly a to v popisovaném stavu. Díky.
  4. Tak jsem do toho také spadl. Před lety jsem začínal s hodinkami se strašně překombinovanými ciferníky (Citizen Nighthawk a podobné), na kterých je přes ostatní funkce občas problém zjistit kolik je vlastně hodin. Postupným zjednodušováním (Deep Blue, Seiko, Steinhart, Orient) jsem se dostal k designovému ideálu, který pro mě představují Panerai; ovšem cenově jsou mimo rámec toho, co jsem ochoten dát za hodinky. Mezi tím jsem občas v prodejním vlákně narazil na LT, ale zřejmě na modely, které jsou vlídně řečeno "málo civilní", tj. mezi lidi bych si je nevzal . Minulý týden jsem zde ale zahlédl M55 a bylo rozhodnuto; takže je mám teď na ruce. Zítra jak bude trochu světlo, zkusím udělat pár fotek, zatím se kochám těmi vašimi. Nathanien: parádní sbírka!
  5. Také se přidávám ke kladným hodnocením; jak domluva, tak obchod byli naprosto v pořádku.
  6. ... jen dej prosím předem vědět do jakého koše, udělám si cestu kolem :-).
  7. Frostie: díky za link. Šnuptychl: ano, znalost servisu je další plus, s ETOU jsem zatím neměl problém, že by ji někdo neuměl zregulovat (i když jsem měl zatím jen dvoje hodinky s tímto strojkem). Tano: řešil jsem podobné dilema s Primkama, že ten kalibr 95 je vlastně konstrukčně velmi starý a provedení je také poplatné době vzniku (což je všechno pravda), ale když je pak máš na ruce, tak Tě spíš zajímá, že je pár let nosíš v podstatě pořád a zajímá Tě spíše každodenní spolehlivost, která je podle všeho bez problému.
  8. Chvíli jsem zkoumal, proč tam máš 4 stejné strapy, až pak mi došlo, že jsem vlastně barvoslepej. Takže další místo, kde výrazně ušetřím :-).
  9. Už to tu padlo od siwiho, ale je opravdu zbytečné obávat se strojku ETA 2824-2, který se dnes dává do většiny "swiss made" produkce. Naopak to vidím jako výhodu; pokud se něco používá v milionech výrobků po desítky let, tak už to bude vychytané. A netýká se to zdaleka jen hodinek .
  10. Jj, jak vyrostu, taky se naučím fotit hodinky .
  11. Půjč mu šroubovák, třeba ten vztah něčím okoření .
  12. No já chápu Oceany jako univerzální tool watch a tam podle mne ten průhled na strojek moc nepatří. Ale je to na libovůli každého soudruha .
  13. ... samozřejmě jsem chtěl napsat "nekoupit" ...
  14. Jj, je to jak píšeš. Dle mého skromného názoru má titan význam jen v okamžiku, kdy opravdu řešíš hmotnost, jinak nevidím důvod koupit ocelové.
×
×
  • Vytvořit...