Přejít na obsah

PJK

Členové
  • Příspěvky

    22
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli PJK

  • Datum narození 5.3.1978

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Trebic

PJK's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Díky moc! Řemen (Piero Magli) je z Hodinářství a zlatnictví Tovys v Jihlavě.
  2. Po necelých čtyřech měsících čekání jsem včera v Kotvě vyzvedl renovační igeny. Vínový ciferník, úzké indexy a původní odstín lumi. Po dlouhém zvažování nakonec s průhledem na strojovnu. Ještě nasadím řemen a šup na ruku!
  3. Chvíli to trvalo, ale konečně jsou dle mých představ. Tímto moc děkuji Vojtovi za spolupráci a super nápad!
  4. Okénko data je ok, ale ten armovák celý ujíždí. Nejvíc je to vidět na 6 :-( Mám radost, že se mi podařil nasadit ciferník a ručky(trvaly 20min. Ta vterinovka prostě nešla). Zpracování sady je opravdu špatný!
  5. Doma se mi válel jeden strojek kal. 96 a tak v rámci domácího bastletní jsem objednal "leteckou sadu". Za cca 40 minut poskládané a výsledek vidíte sami. Posunuté indexy na armováku, ciferník, o kterém toho je hodně napsáno a pouzdro alá ocucaný bonbón. Ale přesto mám radost, že se mi to povedlo!
  6. Lunetu jsem poptal na http://www.orienthodinky.cz/kontakty. Do dvou týdnů byla doma. Řemínek je ze zlatnictví a hodinářství Tovys v Jihlavě. Dlouho jsem je nosil na kaučuku, ale kůže je taky ok!
  7. Je třeba to tu trochu oživit. Po třech letech střídavého nošení výměna poškrábaný lunety a řemenu. Ale že prokoukly! :-)
  8. PJK

    ARCHIMEDE

    Už týden na ruce a velká spokojenost! Archimede pilot H42. Přesnost -5sec/týden :-) Lumi do zelena čitelná celou noc. Několik fotek...
  9. US mako se mi moc líbí a v modré jim to opravdu sluší! Pro porovnání fotka starších blue Ray na nové gumě.
  10. Super nápad, celkově výborně sladěné! S černým řemenem jim to sekne. Prosím víc fotek! Ať slouží!
×
×
  • Vytvořit...