Přejít na obsah

Adamwait4it

Členové_50
  • Příspěvky

    56
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Rolex, Omega, Breitling, Maurice Lacroix

Návštěvy profilu

1 499 zobrazení profilu

Adamwait4it's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Chronomagu zdar, prodám endurance silniční/gravel kolo Specialized Diverge, kompletní sada Shimano Tiagra, velikost 56, barva Gloss Tarmac Black/Charcoal/Rocket Red. Super GEO! Velkoplány a nadšení z gravel trendu rychle vzaly za své, kolo venku najelo 258 km a pak se přesunulo jen a pouze na Zwift s 1358 km. Komplet po servise, nová kazeta Tiagra, nový řetěz KMC, nová lanka řazení, vyčištěné a promazané středy. Borci je to připravený na sezónu. Ke kolu přidám 2x nový řetěz (1x Shimano, 1x KMC), nová kazeta SunRace, podsedlová brašna a pumpa Specialized, předsazený plastový držák Garmin. CENA PRO CHRNMG: 20000 Kč Specifikace: RÁM: Specialized E5 Premium Aluminum, Open Road Geometry, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc VIDLICE: Specialized FACT carbon, flat-mount disc, 12x100mm thru-axle ŘÍDÍTKA: Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp PŘEDSTAVEC: Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 6-degree rise OMOTÁVKA: Specialized S-Wrap SEDLO: Body Geometry Toupé Sport, steel rails, 143mm SEDLOVKA: Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware BRZDY: TRP Spyre C, flat-mount, 160mm PŘESMYKAČ: Shimano Tiagra, 10-speed PŘEHAZOVAČKA: Shimano Tiagra, GS cage, 10-speed KAZETA: Shimano Kazeta CS-HG500 10-kolo 11-32z KLIKY: Praxis Alba M30 50/34T ŘETĚZ: KMC X10, 10-speed w/ reusable Missing Link™ WHEELS & TIRES Axis Sport Disc + Espoir Sport Reflect, 60 TPI, wire bead, double BlackBelt protection, 700x30mm
  2. absolutne souhlasim s Xtra01 a taky se Sido - proste se rad divam a inspiruju pri dodrzovani pravidel.. BTW minuly tyden jsem tady s jednim gentlemanem uzavrel deal of deals na postel! S novymi pravidly souhlasim!
  3. Ahoj audiofilové, využiju thread, který je přesně pro mě.. Jako audio neználek jsem koupí nového bytu, přišel ke 4 stropním repro DALI Phantom H-80 a 305cm plátnu s kvalitním projektorem. Přidám k nim 2 malé JAMO a časem pořídím centr a zadní repro. No a teď k věci: poraďte mi prosím čím to celé krmit aneb jaký AV receiver koupit. Zadání je následující: - budget: kolem 15000 Kč (vzhledem ke koupi bytu a dalšímu zařizování nemůžu momentálně více) - 80% filmy/seriály přes projektor, 10% hudba, 10% PS4 - táhne mě to k Denonu (X1600 nebo X2600), nebo je lepší se uchýlit k Pioneer či Onkyo - nebo? Děkuji za rady.
  4. AVE BERT!!! AVE BERT!!! Volajte sláva, už to sviští! PS: absolutní souhlas s longem.
  5. @p3k jo tady tu sadu jsem koupil, jen mi prijde, ze to prd cisti.. maze obstojne.. Spise mi slo o Vas nazor na treba PETROLEJ... uplne zle? Je to mastny, skvele to cisti, ale na druhou stranu tomu nechutnaj x/o ringy..
  6. @Zmizík tak že bych taky pořídil? Kde je umístěná ta olejová nádržka a kolik se tam vleze oleje? @dawe009 :) normálně jsem přemýšlel, jestli jsem to fakt nenapsal špatně a nějakej pardál mě neopravuje Díky chlapi podívám se na to.
  7. @vojta1 zakazuji paddle? To jsou kostata!! A kde?
  8. @minimus80 gratuluju ke koupi, myslim, ze budes nadseny!! Dej pak info, jak se ti jezdi a dej sem nejake foto.
  9. Vůni benzinu zdar! Mám na Vás dvoukolové nadšence evergreen dotaz - čím čistíte řetěz?? Dohaduju se s kamošem, tak mě zajímá, čím a jak často čistíte vy.. každých 200km?
  10. @minimus80 vybral jsem Malawi, jen si napamatuju cislo. Konzultoval jsem to s klukama a na mou vahu i ucel idealni - jezdeni na priglu nebo jine prehrade, obcas na mori a jednou s kamosem jako challenge v bazenu, kdo na to dele vydrzi Myslim, ze pro zacatecnika nebo nekoho s low budget je to pohodovy start (a nebo se podivat na bazarovku).
  11. Jo a nejzasadnejsi rada!!!! - vybirej podle vahy a hlavne dost foukej :) takhle vypada odstrasujici priklad na pujcenem a spatne nafouklem paddlu v Rakousku.
  12. Jezdil jsem SUP, RED RIDE a Kiboko, jako lokalni podporovatel zakoupil Kiboko - rozhodne doporucuju! V Brne na priglu (rozumnej brnenske prehrade) se da vyzkouset vice typu..
  13. Před 4 lety jsem pořídil samostatnou pračku a sušičku LG (jak odtok do odpadu, tak ruční vylití) a přiznám se, že používáme ruční - žena to používá do žehličky.
  14. 3hrnková sezóna zahájena! Motoboys přeju Vám spoustu šťastných km v této sezóně, kolama jedině na silnici!
×
×
  • Vytvořit...