Přejít na obsah

Lenoch

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha západ

Lenoch's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Díky. Tak pokud je to standadní součást tahu, tak já musim mít zase něco extra. Zkusím ho teda někde sehnat. Díky
  2. Zdravím, nevíte náhodou někdo jestli se dá na Longines HC sehnat nějakej poloviční článek na tah? Mam asi nejaký divný zápěstí. Buď jsou mi dost volný, ale po odebrání jednoho článku a posunu stěžejky na přezce mi jsou zase moc těsný. Za každou radu díky.
  3. Aha. No já to nechtěl reklamovat. Spíš jsem myslel, jestli to dělaj zdarma v rámci novejch hodinek, anebo jestli za to musim zaplatit. Přišlo by mi logický, že by to jednou po prodeji udělat zdarma měli, ale je rozdíl chtít a mít. Včera jsem někde četl, že se to dělá nejdřív po dvou měsících, do držších, že se snad leze hned kvůli nějaký olejový lázni,.. ale to vy tady asi všichni víte. Tak se tam pak zajdu zeptat, uvidím co mi řeknou a klidně se o tu zkušenost s vámi všemi podělím. . Každopádně díky za radu
  4. Díky moc, tak to je dobrá zpráva. A ještě jestli bys mi neporadil jak dlouho maj bejt v záběhu? A to mi je nějak seštělujou v rámci záruky? To jako reklamace, nebo jako nějakej záruční servis? Moc se omlouvám. Ale jsou to moje první automaty a nějak v tom plavu. Dík za odpověď.
  5. To jsem zjistil až po odeslání. Omlouvám se. Teprv se tu rozkoukávám.
  6. Zdravím všechny vespolek, můžete se se mnou prosím někdo podělit o zkušenost, jakou maj vaše HC denní odchylku? Já naměřil u svejch 12 vteřin. Vím, že automaty nejsou quartzky, ale 12 vteřin za den mi přijde dost. Nějak jsem Longinesu a pojmu "švýcarský hodinky" věřil víc. Předem dík.
  7. Tak to jsme na tom stejně. V sobotu jsem je koupil a už dneska mě mrzí, že jsem nešel do modrejch. Snad mě to časem pustí.
  8. Já je kupoval před třemi dny a je to logo nějaký natištěný.
  9. stříbrné čísla a indexy potažené superluminovou (dobrá čitelnost ve tmě) To je z inzerce. Mně to teda extra čitelný nepřijde. Teda když se nasvítěj a zhasne se, tak luxus, ale že by se člověk v noci v lese dozvěděl kolik je hodin, tak to mi moc čitelný nepřijde.
  10. Nojo no. Já jsem holt obchodník.
  11. Díky moc. Nakonec jsem to vyřešil radikálně. Dneska jsem koupil svoje vysněný Longines Hydroconquest u Bechněho v Praze. Ofiko cena 27.550, ale když viděli jakej jsem šupák, tak mi dali 7% slevu, takže ve finále nějakejch 25.500. Je to pro mě sice ranec, ale nekonec jsem si řekl, že mám jistotu v originalitě a servis u nosu. Každopádně ještě jednou díky za odpověď.
  12. jj. Jasně. Hlavně jsou to potápky a když se potápíš s bombou, tak by bylo dobrý, kdyby se ti hodinky neposunuly dozadu. Je lepší když ti po ponoru kyslík v lahvi zbude, než když ti u dna chybí.
  13. Zdravím. Chtěl bych si koupit hodinky Longines Hydroconquest. Tady jsem je našel o 7000 levněji než v Koscomu. Dá se tomu podle vás věřit? Nejde o nějakej plagiát, nebo obchod kde zaplatim a nic nedostanu? Předem díky za jakoukoliv radu. http://www.wortmann-uhren.com/de-uhren_details-hydro_conquest_longines-939.shtml
×
×
  • Vytvořit...