Přejít na obsah

Pulsar

Členové_50
  • Příspěvky

    154
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Plzeň
  • Fanoušek značky
    Vesmír, Hodinky, Hory

Pulsar's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. zajímavé někdo tady říkal , že po záběhu by měli spíš jít víc do minusu. Já si zase myslím , že naopak do plusu protože se jakoby povolý. jako motor auta se víc rozjede. Tak otázka zní ?? Po záběhu nastane spíš předcházení , nebo zpožďování???
  2. Pulsar

    NIGHTSHOTS

    mě tedy přijde , že modrá lumi je k ránu čitelnější, ale víc se mě líbí zelená. Jak je na tom oranžová nevím, neměl jsem možnost. viděl live.
  3. každopádně jestli je máš vyhlédnuté, šel bych do nich . jsou to parádní styl vintage , za par korun ve ve stylu ocean one
  4. military quartz? Luminox. nebo Traser, nebo Tawatec ty mají ten správnej military náboj :-)
  5. specifikace magnetic resistance
  6. Jo jo to má logiku. to dřív hodinky neměli a byli citlivé k zmagnetizování. Těch 60 gauss mam uvedeno v návodu k Seikum. A přišlo mě to málo.
  7. Ale zase pot ze skla nereaguje tak agresivně jako z oceli. to je ruzný. a určitě se potí i ocelové víčko jen se tak nelepí. Na druhou stranu mě nepouští myšlenka, že sklo je odolnější vůčí zmagnetizování protože přes sklo (magnetický nevodič ) magnetické pole hůře povede magnetický tok na strojek, Ikdyž někdo zase tvrdí opak, že odolnější je ocelové víčko vůči magnetickému toku.
  8. automaty mají magnetickou odolnost 60 gauss ( zdroj SEIKO ) , což moc není. běžný malý školní neodymový magnet má 3000-5000 gauss
  9. Pulsar

    SEIKO 5

    pěkný 5 .ke košily kolik maj průměr bez korunky?
  10. Jo do 2 tis jen ten Pulsar .za cca 40-60 liber. co tam je. Seiko opravdu nebude za 2 tis. To jsem špatně napsal. . Ty fakt nic chybného nepřehlídneš.
  11. sportovnější elegance v quartz. kolem 400EUR . hledej určitě něco od Citizen eco drive chrono v titanu. Hodinky jsou lehčí na ruce a je to takové sportovnější . Třeba při golfu a jiných pohybech ruky je lehčí titan lepší .
  12. NH35 označení znamená , že je tam SEIKO strojek.
  13. Pulsar

    Zase ta Monstra

    ty černé s oranžovým okrajem jsou hodně výrazné. A ten řemen s prošitím mňam
  14. Do 2t. určitě SEIKO nebo Pulsar. Casio má většinou taky obyč Miyotu . tady mají super ceny. je to z UK http://www.rubiconwatches.com/
  15. ty Hamilton jsou docela v pohodě. Patří sice už pod swatch group. nebo koukni na ARCHIMEDE http://www.chronoshop.cz/archimede/
×
×
  • Vytvořit...