Přejít na obsah

loscoyotes

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

loscoyotes's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Mohl bych nabídnout moc pěkné Oris ProDiver Date....ty hodinky miluju, ale změnil jsem job a potrebuju něco, co se vejde pod manžetu košile
  2. mám zájem o tu základní verzi, zlaté pouzdro a černý cifr, na řemeni. Za 12 bych do toho šel:-)
  3. díky, poptal jsem cenu, tak uvidím. S tím víkendem jsem zaváhal:-(
  4. zdravím, mohli by jste mi prosím poradit, kde se dají výhodně pořídit tyto nové hodinky
  5. můžete mi ještě prosím doporučit na koho se obrátit, když bych si chtěl nechat ušít řemen?
  6. už jsem se rozhodl pro Tissotky Le Locle, ty hodinky mi prostě padly do oka:-) Tatík je bude nosit jen příležitostně, takže toho zlacení se nebojím. Ještě jednou díky za pomoc pánové.
  7. skvělé tipy pánové, všechny mají něco do sebe a asi se mi nejvíce líbí ty Tissoty, které jsou ještě navíc za dobré peníze. Jsou opravdu kvalitativně o tolik níže ve srovnání s RW, které jsou za nějakých 35k oproti Tissotům za 15k?
  8. zdravím pánové, chtěl bych udělat radost otci a pořídit mu na kulatiny nové hodinky. Mám celkem jasnou představu o vzhledu: průměr +/- 40, barva pouzdra zlatá, černý cifr, římská čísla případně jen indexy, hnědý nebo zlatý řemen/tah. Cena 20 max 30k. Za ty prachy už by to měly být automaty, safít, VR neřeším. Předem děkuji za tipy.
  9. zdravím všechny a rád bych požádal zasvěcené o radu při koupi hodinek, které budu nosit hlavně v práci. Nejsem každý den v obleku, preferuji sportovní eleganci...nechci ryze sportovní hodinky, ty už mám. Obecně se mi líbí hodinky s velkým průměrem...jednak mám dost velké zápěstí a kousky pod 40mm jsou pro mě nezajímavé. Nejlépe něco klidně přes 45mm. Mám rád čistý design, na cifru nemusí být nic, co by neukazovalo čas. Cena by měla být 30-50k. Těch 50 je fakt max za něco, co by mě uchvátilo. Předem děkuji za názory a případné doporučení.
  10. máte někdo zkušenost s koupí na ebay z US...jsou ochotni prodejci snížit cenu na deklaraci, aby clo a DPH byly nižší?
  11. ta poznámka o dobré ceně je myslím na místě, když jsem viděl stejný model Masterpiece u Altmana za 266 tis a v Anglii byly za necelých 100 tis. Drsný rozdíl v marži nebo i v něčem jiném u stejného modelu? Nevím podle čeho se orientovat. Platím za práci, materiál, know how, design, tradici, marketing...ale marže prodejce snad nemá dělat víc než je cena toho ostatního... Díky za zkušenost s Pontos.
  12. díky za názor, Masterpiece se mi líbí více a asi těch pár desítek tisíc navíc investuju:-) Nevíte jaká je "dobrá" cena za tento kousek? Nemám problém si pro to někam zajet/zaletět, protože u nás za to chtějí nesmysl.
  13. zdravím všechny, jsem začátečník a chci si pořídit své první hodinky od ML, líbí se mi série Pontos a Masterpiece. Chtěl bych znát názor zkušenějších na Pontos Decentrique a Masterpiece Calendrier Retrograde. Předem děkuji všem za názor a zkušenosti.
×
×
  • Vytvořit...