Přejít na obsah

Tesi

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Tesi's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Prach v nich není a mám je od května. Nějaký ten déšť a pot také zažily. Zatím jsem spokojen.
  2. Ta spona vypada opravdu "obrovsky", ale asi to je tou fotkou, co? Jak dlouho synovi trva vyrobit jeden kus? Ja mam vsechny tyhle: http://instagram.com/p/pqdiLFQvf3/?modal=true Jinak tady jsou informativni webovky: http://woowa.cz/ Nosim je docela dlouho, zatim jim zadny cervotoc neublizil, dokonce nejsou ani ztrouchnivele.)
  3. Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu, v jakých částkách se může cca pohybovat tento model Marvin? http://www.farfo.com/sold/marvinredcenter/marvinredcenter.html Zkoušel jsem google, ale bez výsledku. Našel jsem pouze podobné modely. Díky za odpověď.
  4. Děkuji Vám mnohokrát! Docela potěšující zpráva. Trochu mne zmátlo právě to, že strojek na obrázku nebyl nikde "obrandován".
  5. Jasně, spíš mi jde o to, aby to nepřestalo fungovat hned po týdnu. Nemáte s tímto strojkem zkušenosti? Děkuji.
  6. Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o zhodnocení strojku do hodinek. Prodejce udává, že se jedná o strojek Miyota Citizen 2035, nechal jsem si zaslat obrázky strojku, nicméně z toho nejsem moc moudrý. Dokážete mi prosím poradit, jestli se jedná opravdu o tento strojek, nebo nějakou kopii? Jsem v této oblasti prozatím méně zdatný, proto se táži Vás. Děkuji mnohokrát. http://s17.postimg.org/wysjpf773/miyota_citizen2.jpg http://s30.postimg.org/r0ihjmx1d/miyota.jpg
×
×
  • Vytvořit...