Přejít na obsah

LiborP

Členové
  • Příspěvky

    30
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Nový Jičín
  • Fanoušek značky
    Prim, Certina

LiborP's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. To s tím asijským proletářem je pravda nebo jen lehké eltoňácké šťouchnutí? Protože když origo, tak origo ne? Slyšel jsem, že ten kaučukový řemínek je odněkud ze Slovinska. Je to tak?
  2. A nevíš, jestli ji dávají i na Igeny, a kolik za ní v Eltonu chtějí?
  3. Hele, to s tou sponou mě to zajímá taky, protože mám objednanou renovaci a až dosud jsem předpokládal, že spona na řemínku bude s nápisem Prim. Jaké jsou vaše zkušenosti?
  4. Za stěžejky si v Elronu účtují 40,-. Snad je dodají i bez řemenu, ale radši bych se zeptal.
  5. Vypadají skvěle. Zajímalo by mě, jaký si Elton účtuje poplatek za černý armovák a datumovku (nebo jsi dodal?) Ať slouží.
  6. A doufám, že svému slibu dostojí.
  7. Taky mi nejdou vkládat fotky, ani jiné soubory. Nevíte někdo co dělám špatně?
  8. Modření šroubků stojí 2000,-, popis můstku 1400,-. Drahé, ale pěkné. Napiš do Eltonu, pošlou ti ceník. Celkem dlouhá čekačka. Zálohu jsem poslal minulý pátek. Slíbili, že hodinky budou koncem dubna.
  9. Chtěl jsem umístit fotku se zelenou vteřinovkou a bílou lunetou, ale hodilo mi to hlášku, že nemám povoleno vkládat sem fotky. Nevíte někdo proč?
  10. Přemýšlím o barevné (modré) vteřinovce. Nemáte někdo po ruce foto s černou lunetou a modrou vteřinkou?
  11. Cena servisu v Eltonu vychází z ceny ostatních předražených dílů a prací. Jo já vím, ale je to škoda. Z nostalgie se věčně žít nedá a neměla by se zneužívat. Přesto dělají moc pěkné věci i renovace.
  12. Tak třeba si to někdo z Eltonu přečte a přehodnotí své cenové návrhy. Tisícovku bych možná za tovární servis, včetně náhrady nefunkčních součástek (což jsou prý korunové položky) dal. Nebo možná někdo z Eltonu vysvětlí (nebo už někde vysvětlil?) v čem tak zásadním se jejich servis strojků liší od servisování ostatních hodinářů.
×
×
  • Vytvořit...