Přejít na obsah

drobeq

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

drobeq's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. drobeq

    Koscom

    Za mě Koscom opět pouze pozitivní zkušenost. V květnu 2019 provedena oprava - výměna strojku v mých Seiko, nyní zaslány na reklamaci - čím dál větší zpoždování, úplné zasekávání se po seřízení a zamáčknutí korunky zpět. Oprava provedena bez problému, rychle, jako bonus byl doplněn chybějící šroubek na otočné lunetě. Děkuji.
  2. Opět vše bez problémů. V minulosti též bleskový support s výměnou baterií, kterou v hodinářství nezvládli a z hodinek "se slabou baterkou" mi udělali hodinky "s žádnou baterkou". Tentorkát dorazily další G-shocky, vše dle domluvy. Doporučuji.
  3. drobeq

    Koscom

    Zdravim, chci se podělit o svou POZITIVNI zkušenost s KOSCOMem... Mám Seika, automaty, spokojenost ve všech směrech. Chodím s nima i ráno vynést smetí.... A ejhle, zjistím, že se zastavujou...náhle...nečekaně... Obeslal jsem asi tři servisy Seiko včetně Koscomu, vsude byla odhadovaná cena "opravy" cca 2000Kč. Nevím proč, vybral jsem Koscom, po mailové dohodě zaslal hodinky poštou(nejsem v Praze každý den), a čekal... Po pár dnech přišla odpověď, že do konce týdne bude hotovo a zasláno zpět. Dva dny na to ležím u Jadranu na pláži, dodržuju pitný režim, letmo mrknu na mobil v batohu a tam email: "Dobrý den, dnes hodinky odešleme, opravu máte od nás v rámci dobrého jména zdarma. Pěkný zbytek dne Tomáš Holec" Zpráva mě zaskočila, nejdřív jsme hledal slova jako "doprava zdarma" apod., ale ne, Seika se mi vrátily domů zcela gratis. Optal jsem se tedy ještě alespoň na zjištěnou závadu, odpověd zde: Děkujeme za případnou chválu, problém byl v uchycení rotoru, bylo ještě vyčištěno soukolí odlučovačů, regulace chodu a testování. Posíláme DPD, oni Vám pošlou SMS, tak si poté můžete balíček přesměrovat na pozdější dodání. Nevím co, proč, jak, ale tento přístup mě mile potěšil. Koho by ne, že... Balíček dnes dcera převzala, po návratu z dovolené jdou Seika ihned na ruku....
×
×
  • Vytvořit...