Přejít na obsah

Bobisky

Členové_50
  • Příspěvky

    312
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Tag Heuer, Seiko a Apple.

Návštěvy profilu

1 375 zobrazení profilu

Bobisky's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Ano jedná se o windows a v klientovi to funguje perfektně. Děkuji za navedení. Ale když se připojuji někde přes Chrome a jejich vzdálenou plochu, tam asi nikde taková možnost není? Pořád jde o windows.
  2. Zdravím, mám tento dotaz. Často používám Chrome vzdálenou plochu a když jsem ve vzdáleném PC, tak bych potřeboval něco jako Alt+Tab pro přepínaní aplikací, ale aby to bylo pouze pro to vzdálené PC. Je něco takového možné? Googlil jsem, ale nic.
  3. Je pravda, že jsem cca hodinu před tím byl v iStores a porovnával s 15 pro, hlavně displeje a ten můj jsem si vytáhl na max. Tak jestli pak zůstal a byl tak daný i při té navigaci a automaticky se nesnížil, tak to mohlo způsobit.
  4. Sám o sobě trojhmat nepomohl, le dal jsem ho takhle do režimu zotavení a přes itunes obnovil a zatím to vypadá dobře. Prvně jsem dal jen aktualizovat, ale to hodilo na konci chybovou hlášku, tak jsem musel dát to obnovení a teď se to icloudu natahuje. By mě zajímalo čím to je a snad se to už nebude opakovat, to jsem si hned říkal, zda je výhra mít eSim, musím se podívat co se v tom případě dělá.
  5. Zdravím a mám dotaz, zda někdo neřešil něco podobného. Mám Iphone 13 pro, dnes večer jsem ho měl jako navigaci v držáku, nebyl nabíjen a když jsem ho sundal, tak mě začali přes displej běhat modré čáry buď zeshora nebo z boku. Face ID nefunguje, dotyk také téměř ne, když se dotknu, tak se objeví několik ikon, kde je "klepnout", "plocha" "starší oznámení", ale nereagují. Oznámení mě do mobilu chodí, ale nepřečtu je ani ho nemohu připojit k itunes.
  6. Tak Billions https://www.csfd.cz/film/404475-miliardy/prehled/ dokouknuto, poslední série lepší než předchozí, díky návratu Axe. Že v první sérii byla Metallica, to byla pecka, ale že v této sérii uslyším Slayer, tak to ještě překonalo
  7. Podívej se na tuto nabídku https://istyle.cz/masarycka#nabidka Nevím odkud jsi, ale třeba by se vyplatilo tam zajít. Já si v létě pořídil Air M1 a na kancelářskou práci dokonalý stroj
  8. To je náhoda. Kolegovi dnes přišla láhev Ardbeg An Oa a mě Octomore 13.1, udělali jsme ochutnávku a musím říci, Ardbeg je chuťově rozmanitejsi.
  9. Ty kráso, tady to je fakt žumpa. Waters vadí, ale Mašína budeme citovat
  10. Octomore 13.1. za 2.800,- https://bottlesandstories.cz/bruichladdich/bruichladdich-octomore-13-1-0-7l-59-2.html
  11. Seriál The Offer https://www.csfd.cz/film/993539-the-offer/prehled/ dokouknut a musím napsat, že je to TOP. Pro fanoušky Kmotra povinnost a pak se na ten film budete koukat i trochu jinak.
  12. Díky, zkusil jsem si to a bez problému smazáno a nainstalováno znovu.
  13. Mám poslední Monterey. To recovery jsem právě dělal a jen mě zarazilo, že to mám takto pojmenované. Ptal jsem se předchozího majitele, a ten si jen pamatuje, že obnovil tovární nastavení, ale proč se ten disk takto jmenuje už neví.
×
×
  • Vytvořit...