Přejít na obsah

npor

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli npor

  • Datum narození 13.1.1974

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

npor's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. To už jsem dvakrát zkoušel. Potřetí už to ale asi nevyjde. Holt budu muset nějaký ten měsíc počkat a něco došetřit. To víš, darovat krev taky nemůžeš třikrát do měsíce, chce to čas.
  2. Pokukoval jsem po podobných na Nekázance.cz, ale nakonec jsem vyměknul. Na těch tvých fotkách vypadají o moc lépe. Škoda, že jsem je neviděl naživo dřív. Takhle už vykrvácel na jiných a začínám litovat.
  3. Taky jsem o nich vážně uvažoval. Doufám, že se k nim taky časem dopracuju.
  4. A co tyhle? http://www.letemsvetemapplem.eu/2014/05/27/kairos-inteligentni-hodinky-25-000kc-ktere-nabidnou-klasicky-cifernik-rucicky/
  5. Děkuju moc za názor. Udělal jsi mi velkou radost. Byl jsem línej si pro ně zajet osobně a nechal si je raději poslat. Při osobním převzetí bych si toho stejně asi nevšiml. Takže bych to zjistil tak jako tak až doma.
  6. Tak už je mám doma. Jsou takové maličké, ale asi jde o zvyk. Jen se mi trochu nezdá vteřinovka, má jiný odstín než ostatní ručičky. Vypadá to, jako by byla nepůvodní.
  7. Pro mě určitě ano, na nové nemám a tyhle by měli ještě nějaký čas vydržet. Počítám, že je stejně budu mít na ruce maximálně tak čtyřikrát do roka. Jen se trochu bojím té velikosti, 36 mm je oproti dnešním hodinkám spíš pro dámy. Ještě že nemám moc velké zápěstí, tak to snad nebude jako pěst na oko.
  8. Jen pro zajímavost mám objednané Omega Seamaster 30, koupené v roce 1966 v Klenotech za 1680,- Kčs. Jsou 100% originál s původním řemínkem, sponou, paragonem, záručním listem a krabičkou. Cena je 18.000. Téměř nenošené. Tak nevím jestli je to moc nebo málo za hodinky staré skoro 50 let. Co jsem zjistil, tak tenkrát to byly dva průměrné platy a dnes jsou tak za jeden trošku podprůměrný. Rád bych znal váš názor. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...