Přejít na obsah

honziskoo

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

honziskoo's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. má někdo u těhle hodinek upgrade dýnka na dýnko s průhledem? jde to vůbec? Díky
  2. Nový přírůstek, sice na baterky, ale nosí se výborně :-)
  3. Neodolal jsem a byl jsem si je včera v Koscomu zkusit :-) jsou opravdu neskutečně propracované, na ruce mi seděly taky skvěle, jen jsou asi trochu mimo rozpočet. Přední rotor je spojen se zadním, který natahuje hodinky, je to fakt pecka :-) Na živo jsou stokrát lepší než na fotce :-)
  4. honziskoo

    citizen BY0084-56E

    Chlapi, jak se jmenuje ten spanelsky eshop na citizeny?? Diky
  5. honziskoo

    citizen BY0084-56E

    Moc se mi libi, vysilac z nemecka chytnou asi samy, bez nejakyho prenastaveni?
  6. kluci díky za nápady, uvítám i další návrhy :-)
  7. Zdar kluci, potřeboval bych pomoci vybrat nějaké první lepší hodinky. Mám tyto kritéria a děkuji za každý návrh či radu :-) - automaty s nátahem při nošení - průměr 42-45mm - safír - účelem je normální nošení do práce (takže aby pasovaly i k občasnému obleku) - průhled na strojek a antireflex potěší - pouzdro i tah z titanu nebo keramiky (nechci riskovat alergii v případě oceli) - datumovka - swiss - cena nových tak kolem 55-60 tis koukal jsem na Rado hyperchrome UTC - ty s modrou GMT ručičkou, ale nikde je zatim nemaji http://www.rado.com/en/watches/hyperchrome/hyperchrome-xl-automatic-utc-642.0165.3.010.html tak a teď prosím o návrhy konkurentů :-)
  8. Zdravím!! Líbí se mi, ale zajímalo by mě, kde je koupím za 280eur :-D
  9. Zdravím Vás hodináři, potřeboval bych radu, kde by mi opravili tah na Jungahns DBP 288 GH, je plastový a ztratil jsem tři krycí části tahu. Nebo nemáte někdo náhradní krytky na tah? Mockrát Vám děkuji Honza Gajdoš
×
×
  • Vytvořit...