Přejít na obsah

Valentin

Členové_50
  • Příspěvky

    73
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Valentin

  • Datum narození 16.7.1976

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Most
  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

4 122 zobrazení profilu

Valentin's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Valentin

    autorizovany diler

    Ahoj, kupuji hodinky zn. Tissot u non-AD kralovstvihodinek.cz, má nekdo s timto obchodem zkušenosti? Zaujala me nizzi cena, nicméně az ted jsem si uvedomil, ze se nejedna o AD a nerad bych obdrzel nejaky fake. Predem dky za radu.
  2. Děkuji všem za pomoc při rozhodování, přikláním se k Monstrům...
  3. Koukám, že se tady Certině moc nefandí Díval jsem se předtím i na Tissoty PRC200, ale dost lidí tady psalo o jejich poruchovosti. Já jen aby mi při nošení Monster neupadla ruka. Měl jsem Seiko Ventura a to byl pořádný kus železa
  4. Po dlouhé době jsem zavítal na toto fórum a už zas přemýšlím co bych si pořídil Líbí se mi hodinky Certina DS Furious a Seiko orange Monster. Vím, že si nejsou moc podobné (nejen vzhledem, ale i parametry), ale to jediné mě po serfování na netu oslovilo... Co byste doporučili?? Radši sportuji než se válím za pecí a hodinky musí něco vydržet, na druhou stranu to nemusí být jen kus kovu Předem díky za radu.
  5. No právě ten cenový limit je potíž, jinak na hodinky Hamilton jsem koukal, akorát že ty, které by se mi líbily jsou krapánek dražší
  6. Pokud to tam nepíšou, tak podsvícení pravděpodobně nemají, nevím u Certin jsem se na tohle vážně nekoukal. Nemusím mít podsvícení za každou cenu, u Taserů mě hlavně zaujala technologie, kterou je podsvícení provedeno.
  7. Tak já měl například Timexy Ironman, které měly osvětlení INDIGLO a dost jsem to využíval. Jinak tady máš výňatek z jednoho Hodinářského slovníku: After Glow - Podsvícení svítí po stisku tlačítka cca 5 vteřin, poté se samovolně vypne. Automatické EL podsvícení - Při naklonění hodinek směrem k obličeji se automaticky zapne podsvícení displeje nebo ciferníku. EL podsvícení - Podsvícení displeje nebo ciferníku. Luminiscenční vrstva - Fluorescenční povlak umožňuje po nasvětlení po dobu téměř 6 hodin sledovat čas i za snížené viditelnosti nebo v úplné tmě. Podsvícení LED diodou - Pro podsvícení ciferníku nebo displeje je použita LED dioda. INDIGLO - Pouze u hodinek Timex. Jedná se o celoplošné podsvícení displeje nebo ciferníku. Trigalight - Převratná technologie osvětlení ručiček a indexů hodinek TRASER. Jedná se o mikrokapsle naplněné radioaktivním plynem neustále vyzařujícím světlo bez nutnosti jakéhokoliv nasvěcování.
  8. Nevíš kde se u nás na netu prodávají ty Certiny, které jsi ukazoval na začátku? Asi jsem slepej, ale nikde je nemůžu najít. Prodávají se u nás vůbec? Přece jen se ta hnědá ke všemu nehodí... nebo ještě lépe tyhle:
  9. Děkuju za rozšíření obzorů Do téhle sekce jsem se podíval dneska poprvé. Tak dlouho asi čekat nevydržím, i bez slev má v eshopu dobré ceny. Navíc se blíží vánoce... Už jsem byl rozhodnutej, ale "japa" mě trochu nahlodal a potom jsem objevil ty Tasery. Takže se nakonec budu rozhodovat mezi Certinama a Tasery. Certiny + líbí se mi jejich design + stopky Tasery +luminiscence +materiál (titan)
  10. Nevíte pls někdo jestli není v Chronoshopu.cz nějaká sleva pro členy Chronomagu?
  11. Ještě mě zaujaly jedny co jsem objevil na stránkách Chronoshopu, ale nevím jestli by nebyly na ruce extra velké. Seika Velatury, které jsem nosil byly také pořádně těžký kus železa. Traser P 6506 Commander 100
  12. S nákupem v zahraničí nemám moc zkušeností, takže se budu muset spolehnout na domácí trh.
  13. Tak to ti moc nepomůžu, našel jsem pár obchodů právě s touto cenou. Levnější jsem nikde neviděl. Takže kdybys sám na levnější narazil, dej mi pls vědět.
×
×
  • Vytvořit...