Přejít na obsah

Napoleon

Členové_50
  • Příspěvky

    265
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Hodinky, UFO, MTB

Napoleon's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Napoleon

    Vintage seiko

    Narazil jsem na tento inzerat . Seiko 5 , 70-ta leta a automaticky strojek citizen ??? Neni to chyba ......https://obleceni.bazos.cz/inzerat/124162985/seiko-hodinky-automaty-zajimave-funkcni-70-roky.php
  2. Kamarad na motorku enduro nosil orientky s tim vecnym kalendarem a vydrzeli :-)
  3. A ty rotory upadly po intenzivni a pravidelne jizde na kole? Nebo silnym narazem?
  4. Pak bys je tedy ale skoro nemohl dotahovat ,,trepanim,, kdyz nemaji rucni natah. Rotor musi neco vydrzet. U kinetic rotor padal obcas narazem. Ale u lety provereneho 7s26 - 36 strach nemam. To by seiko v navodu dalo upozorneni na nevhodnost jizdy na kole.
  5. Vlivu? Kdyz si vemes automaty a naklonis je v uhlu ruky k riditkum kola a budes s nima provadet simulaci otresu a pozorovat u toho rotor, bude se pootacet. Ty otresy asi nebudou delat dobre jedine rucickam . Ale pokud je to kvalitni znacka..obavu bych nemel. Btw. To co vydrzeli primky ( kolo, hokej, fotbal ) a vzdy jsme podle nich prisli vcas domu.....:-)
  6. Tak ve sve podstate uhel zapesti k riditkum je otresy a naslednym pohybem natahuje. Sam mam nekolik km na MTB s automaty seiko a v pohode
  7. Takze made in thaivan na ramu nic neznamena??? No principialne jde o to, ze k thaivanu ( giant, merida a firmy pro ktere ramy delaji ) nam duveru ve smyslu dodrzeni presnych technologickych postupu pri zapekani ramu. Coz je velmi podstatne na kvalitu alu ramu.
  8. Mate nekdo zajety 2x10 v klikach 26/36 a 24/38??? Prijde me u toho 24/38 velky rozdil na razeni (14 zubu) ale zase ta 24 je lepsi na prudke kopce.
  9. Spesl merida vetsinove dokonce vlastni ;-) takze i ramy pecou v meride na thajvanu. Dneska stejne vetsina ramu je z asijske produkce kde si firma zada dle katalogu profilaci, geometrii, material ( 6061,6011,6066,7005) , logo atd. Ramy z produkce thajvanu jsou dnes to lepsi. Nez china.
  10. Kdyz jsi nacal Ghost. Tak do 2014 meli ramy z 7005 alu. Pak to prestali oznacovat. Pouze alu d.b. ( dvojite zeslabeni) .geometrii maj dobrou i ram je celkove pekne udelany. Jinak ghost a lapierre s tunturri patri pod jeden koncern accel group. Ghost kompletuje kola v chebu.
  11. Ale on potrebuje koupit kolo z toho uvedeneho obhodu. Neb ma nejake benefity tam.... A technicky, kdyz nebude stavet kolo za velkoobchodni ceny je to cenove nevyhodne. To je lepsi rovnou koupit v obchode dobre osazene ( deore, slx, xt) ;-)
  12. Jinak pro zajimavost tri cesky vyrobci. Co jsou opravdu velmi kvalitni a da se ric czech hand made :-) RB , DURATEC, FESTKA ( hlavne carbon)
  13. Jo presne jak te sedne geometrie a preferovat lepsi komponenty. Author ? :-) tak to je spesl urcite lepsi. Author ma cinske ramy :-). A v komercnim bike prumyslu je thajvan ( merida, giant) jako vyrobce ramu kvalitni. Oni totiz tyto vyrobci vari a pecou ramy pro hodne ostatnich znacek.
  14. A co ti doporucovali za znacku? :-) no 27.5 snad zacal giant jako reakci na 29 garyho fishera ( dnes trek) dva roky 27.5 giant testoval melo to hodne pro i jako kompromis. Dokonce giant chtel.vyrabet jen rozmer 27.5 ale nakonec ty 29 dnes vladnou......27.5 se doporucuje mensim jezdcum kuly lepsimu tezisti nebot treba15 palcovy ram na 29 neni dobre....
×
×
  • Vytvořit...